Nieuw, Full Repair voor beschadigd en overbehandeld haar

Geplaatst op: 12-01-2012

Nieuw, Full Repair voor beschadigd en overbehandeld haar

Beschadigd, overbehandeld haar dat herstel nodig heeft? John Frieda komt met een lijn care en styling producten die het haar direct zichtbaar en voelbaar herstelt zonder het haar te verzwaren.

Met Inca Inchi olie

De nieuwe Full Repair is een unieke haarverzorgingslijn en is speciaal geformuleerd met Inca Inchi olie, een niet-vettige lichtgewicht micro-olie uit de Amazone die rijk is aan Omega-3. Deze herstellende formule behandelt beschadigd haar en herstelt het zichtbaar. Het haar wordt zijdezacht en glanzend zonder te verzwaren en krijgt een full body style met een natuurlijke beweging. De Full Repair lijn bestaat uit vijf producten en is verkrijgbaar vanaf februari 2012.

John Frieda Full Body Shampoo

De Full Body Shampoo bevat een gepatenteerde technologie die ervoor zorgt dat zowel de interne als externe structuur van het haar wordt herstelt. De shampoo ontwart het haar en vermindert het risico op breken en splitten tijdens het uitkammen of borstelen. Het haar krijgt meer glans en body en voelt zijdezacht aan zonder het haar te verzwaren.

John Frieda Full Body Conditioner

De Full Body Conditioner bevat net als de shampoo een gepatenteerde technologie die ervoor zorgt dat zowel de interne als externe structuur van het haar herstelt wordt. De conditioner verzacht en ontwart de haren waardoor er minder risico ontstaat tijdens het borstelen of uitkammen op breken en splitten. Na de shampoo de conditioner 2-5 minuten in laten werken en daarna uitspoelen. De conditioner zorgt voor voelbaar zachte glanzende haren met meer body.

John Frieda Deep Conditioner Haarmasker

De Deep Conditioner is een intensief herstellende formule met licht gewicht micro-olie die het beschadigd, overbehandeld haar weer volledig laat opleven door het te herstellen en te versterken. Het dringt diep door in het haar en vermindert de kans op haarbreuk. Het haar wordt glanzend, zijdezacht en krijgt meer body. De Deep Conditioner na het wassen opbrengen en doorkammen, 2-5 minuten laten inwerken voor een intensief herstel en daarna goed uitspoelen.

John Frieda Perfect Ends Deep Infusion

De Perfect Ends Deep Infusion dringt voelbaar door en wordt direct geabsorbeerd in de beschadigde delen van het haar. Het herstelt de zichtbare en voelbare beschadigingen van het haar en beschermt tegen haarbreuk van hitte-styling. Voor zacht, glanzend en vol haar. Aanbrengen op schoon en nat haar. Pomp eenmaal in de handpalm, wrijf de handpalmen tegen elkaar aan en verdeel het over het haar, daarna stylen zoals gewenst. Niet uitspoelen.

John Frieda Heat-Activated Styling Spray

De Heat-Activated Styling Spray is een lichtgewicht styling die geactiveerd wordt bij het gebruik van hitte-styling apparaten en beschermd het tegen haarbreuk. Het maakt je haar handelbaar, zorgt voor een natuurlijke beweging en geeft een langdurige hold voor elke style. Voor een glanzende look die de hele dag blijft zitten. Sprayen op nat of handdoekdrooghaar en stylen zoals gewenst. Niet uitspoelen.


Consumentenadviesprijzen

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief