Nieuw! FreshMinerals 'Fresh Brows in a Bottle...'

Geplaatst op: 08-02-2011

Nieuw! FreshMinerals 'Fresh Brows in a Bottle...'

"FRESH BROWS IN A BOTTLE..." Dé perfectie definitie voor dé perfecte wenkbrauwen met de 3 nieuwe Mineral Loose Brow Powders van freshMinerals!

Geraffineerde look met intense expressie

Niets is zo bepalend voor je uitstraling als goed gevormde en gedefinieerde wenkbrauwen. Deze geven je blik een krachtige en super vrouwelijke uitstraling! Nieuw van freshMinerals zijn de Mineral Loose Brow Powders in 3 natuurlijke bruintinten. Hiermee geef je de wenkbrauwen in een handomdraai een geraffineerde look met een intense expressie en dito power!

100% natuurlijk, 24 uur perfect en met Environmental Protection Factor' 80

De make-up van freshMinerals biedt je huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder je huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor' van 80).

Nieuwe minerale wenkbrauwpoeders in 3 natuurlijke kleuren

De nieuwe Mineral Loose Brow Powders van freshMinerals zijn verkrijgbaar in 3 natuurlijke bruintinten, variërend van licht tot donkerbruin. Nude is een zeer lichte bruintint, die vooral geschikt is voor het accentueren van de wenkbrauwen bij vrouwen met blond tot donkerblond haar. Met Flint (= medium bruin) geef je de wenkbrauwen een stijlvolle expressie bij licht bruin tot middenbruin haar. Darked Stoned (= donker bruin) is vooral geschikt voor het accentueren van de wenkbrauwen bij vrouwen met donkerbruin tot zwart haar.

Zowel droog als nat te gebruiken

De nieuwe freshMinerals Mineral Loose Brow Powders kunnen zowel droog als nat worden gebruikt, al naar gelang de gewenste kleurintensiteit! Bij een natte applicatie is het effect intenser dan wanneer de wenkbrauwpoeders droog worden aangebracht. De natuurlijke samenstelling op basis van natuurzuivere geplette mineralen maakt het mogelijk om ze met behulp van een wenkbrauwkwastje zeer nauwkeurig aan te brengen en te verdelen in de fijne wenkbrauwhaartjes.

Fluweelzachte en natuurlijk ogende finish

De rijke, crèmige textuur van de poeders zorgt voor een perfect te doseren en vooral zeer professioneel resultaat! De formule bevat tevens de antioxidant vitamines A, C en E alsmede Silica voor een fluweelzachte en natuurlijk ogende finish!

 

Verkoopprijs

  • freshMinerals Mineral Loose Brow Powders € 15,50/stuk

 

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief