NIEUW! ‘Fresh Power Pastels', de nieuwe voorjaarslook 2011 van freshMinerals

Geplaatst op: 13-01-2011

NIEUW! ‘Fresh Power Pastels', de nieuwe voorjaarslook 2011 van freshMinerals

Met het ontluiken van een nieuwe lente transformeert het bleke winterlandschap tot een fris, vernieuwd decor boordevol zachte tinten met groene accenten.

Betoverende soft focus- uitstraling

Nieuw van freshMinerals voor het voorjaar van 2011 is de sprankelende make-up collectie van ‘Fresh Power Pastels'. Hiermee krijgt de teint in een handomdraai een betoverende soft focus- uitstraling met pastelkleurige accenten van rood, roze en blauw!

100% natuurlijk

De make-up van freshMinerals biedt je huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder je huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor' van 80).

Fluweelzachte vloeibare foundation

Met freshMinerals Mineral Long Lasting (Liquid) Foundation laat je de huid qua teint ontwaken uit haar diepe winterslaap! Deze fluweelzachte, vloeibare foundation zorgt voor een onberispelijke dekking op basis van pure mineralen. De formule smelt vloeiend samen met de huid voor een puntgave make-upbasis. Het palet van freshMinerals Minerals Long Lasting Foundation bevat 4 natuurlijke tinten (Beige, Natural, Petal en Soft), zodat er altijd een tint is die goed overeenkomt met de natuurlijke teint van de huid.

Lichtreflecterende parelpigmenten

Het luchtig aanbrengen over het gehele gezicht van freshMinerals Finish Loose Powder ‘Natural' is de volgende stap naar een subliem, soft focus eindresultaat. Deze minerale losse poederformule met lichtreflecterende parelpigmenten zorgt voor een perfect gave finish, reguleert een teveel aan talg, verlengt de houdbaarheid van de foundation en geeft de huid een zijdezacht gevoel. Met freshMinerals Mineral Pressed Blush ‘Venice' krijgen de wangen een subtiel vleugje pastelroze, alsof de lentezon ze zachtjes kietelde!

Krachtige poederpastellen

De kracht van pasteltinten komt op een niet te missen wijze tot uiting dankzij freshMinerals Mineral Tripple Eyeshadow ‘Perfect Eyes'. Dit compacte oogschaduwtrio bestaat uit een rode tint, een roze nuance voor op de oogleden en een zachtroze tint voor sprankelende highlights. Met freshMinerals Mineral Loose Eye Shadow ‘Bomb Shell' (een matte pastelblauwe nuance) creëer je een spraakmakend en mysterieus effect in de binnenste en buitenste ooghoeken.

Subtiele iriserend accent

Met freshMinerals Liquid Eyeliner ‘Smoke Grey' omlijn je de ogen met een subtiele iriserend accent. Twee laagjes freshMinerals Super Volume Mascara Brown geven de oogopslag tot slot een mooie open blik, klaarwakker om de eerste lentedag tegemoet te treden!

Verleidelijke lippen

Flirten in de lente wordt nu nóg leuker en vooral verleidelijker dankzij freshMinerals Glamourous Lipgloss ‘U2' in een zachte roze tint met een mooie iriserende glans. Het speciaal vormgegeven lipkwastje zorgt ervoor dat je deze lipgloss heel gemakkelijk aan kunt brengen. De formule ruikt verrukkelijk, voelt fluweelzacht aan op de lippen en blijft langdurig perfect zitten.

Zachtroze lentezoenen

Door de lipcontouren vooraf dun te omlijnen met een strak te doseren lijntje van freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Pink' wordt een extra langdurige houdbaarheid van je lipgloss gegarandeerd! Ga je liever voor een meer intens en dekkend effect? Met freshMinerals Luxury Lipstick ‘Maui' krijgt je mond een geraffineerde finish... voor zachtroze lentezoenen!

 

Verkoopprijzen ‘Fresh Power Pastels'- Voorjaarslook 2011

TEINT

 • freshMinerals Mineral Long Lasting (Liquid) Foundation € 27,95/30 ml
 • freshMinerals Mineral Finish Loose Powder ‘Natural' € 34,95
 • freshMinerals Mineral Pressed Blush ‘Venice' € 19,95

EYES

 • freshMinerals Mineral Tripple Eyeshadow 'Perfect Eyes' € 24,95
 • freshMinerals Mineral Loose Eye Shadow ‘Bomb Shell' € 15,50
 • freshMinerals Liquid Eyeliner ‘Smoke Grey' € 14,95
 • freshMinerals Super Volume Mascara ‘Brown' € 18,00

LIPS

 • freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Pink' € 14,95
 • freshMinerals Glamourous Lipgloss ‘U2' € 15,50
 • freshMinerals Luxury Lipstick ‘Maui' € 17,50

 

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief