NIEUW! ‘Fresh Autumn Colours’ De najaarslook 2010 van freshMinerals!

Geplaatst op: 18-08-2010

Na een lange en zinderende zomer, worden de dagen stilaan weer korter. De bladeren aan de bomen en struiken transformeren van diverse kleuren groen in het gevarieerde kleurenpalet van de herfst en bedekken het landschap met een kleurrijke deken.

‘The Next Generation' minerale make-up van freshMinerals introduceert voor komend najaar haar nieuwe ‘Fresh Autumn Colours' - Najaarscollectie 2010 met minerale make-up die je gezicht hult in de rijk geschakeerde kleuren van de herfst!

NIEUW Fresh Autumn Colours De najaarslook 2010 van freshMinerals

100% natuurlijk, 24 uur perfect en bescherming tegen UV-straling

De make-up van freshMinerals biedt de huid veel meer dan alleen maar kleur! De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24 uur perfect zitten zonder de huid te verstikken, beschermen haar tegen UV- straling en het milieu (dankzij een uitzonderlijke hoge EPF oftewel ‘Environmental Protection Factor' van 80).

Zie tevens de aparte bijlage bij dit persbericht over alle bijzondere eigenschappen van deze ‘Next Generation' in minerale make-up!

Een gave basis met het frisse effect op je huid na een wandeling in een zuurstofrijk herfstbos!

Een mooie make-upbasis vormt het ‘canvas' waarop je de rest van de make-up aanbrengt. Het gezicht krijgt een professionele en perfect gave basis met één van de tinten freshMinerals Mineral Powder Foundation. De huid is dankzij deze minerale poederfoundation tevens beschermd tegen UV- straling van de mogelijk nog aanwezige herfstzon, dankzij een SPF 20.

Een subtiel glanzende en onweerstaanbare uitstraling

Een doffe huid in de herfst? Met een vleugje freshMinerals Mineral Luminizing Brush Powder ‘Shimmer' krijgt het gezicht een subtiel glanzende en onweerstaanbare uitstraling. Het aanbrengen van freshMinerals Mineral Pressed Blush ‘Hong Kong' in een fris roze nuance zorgt voor een gezonde look, met het effect dat de appeltjes van de wangen hebben na een wandeling in een zuurstofrijk herfstbos!

Lieflijke, kleurrijke oogopslag met freshMinerals Mineral Triple Eyeshadow ‘Lovely'

De blik krijgt een lieflijke, maar onmiskenbaar kleurrijke oogopslag dankzij freshMinerals Mineral Triple Eyeshadow ‘Lovely'. Dit handige kitje bestaat uit twee groene en blauwe pasteltinten voor op de oogleden en een intense turquoise nuance voor spannende schaduweffecten. De freshMinerals Super Volume Mascara ‘Brown' zorgt voor ongekende definitie, power en volume van de wimpers vanaf de aanzet tot en met de puntjes. De formule klontert niet en het royale borsteltje separeert en bedekt moeiteloos alle wimpers.

Een dun lijntje met freshMinerals Waterproof Eyeliner ‘Jade' geeft de oogopslag tot slot een mysterieuze finish!

Autumn kisses...

De lippen worden een spraakmakend middelpunt van het gezicht, dankzij freshMinerals Luxury Lipstick ‘My Love' in een bruinroze tint in combinatie met Waterproof Lipliner ‘Pink'. Qua bruintint is er freshMinerals Luxury Lipstick ‘Flaming'. In combinatie met Waterproof Lipliner ‘Barely' zorgt deze rijk verzorgende lipstick voor een natuurlijk effect. Ben je een beetje ´down´ qua humeur in de herfst? Met freshMinerals Duo Luxe Lipgloss ‘Great Smile' in een subtiele iriserende bruinroze tint, tover je een geweldige glimlach op elke mond!

FreshMinerals Duo Luxe Lipgloss ‘Great Smile'

Deze lipgloss bestaat uit twee stappen qua aanbrengen. Met stap 1 breng je de intense en levendige kleur aan en stap 2 (een transparante gloss, die ook perfect apart gedragen kan worden) zorgt ervoor, dat de kleur langdurig onberispelijk op de lippen aanwezig blijft.
Distributie & verkoopprijzen:

Verkoopprijzen ‘Fresh Autumn Colours'- Najaarslook 2010:

TEINT

  • freshMinerals Mineral Powder Foundation € 29,95
  • freshMinerals Mineral Luminizing Brush Powder ‘Shimmer' € 29,95   
  • freshMinerals Mineral Pressed Blush ‘Hong Kong´ € 19,95

EYES

  • freshMinerals Mineral Triple Eyeshadow ‘Lovely´ € 24,95
  • freshMinerals Super Volume Mascara ‘Brown' € 18,00  
  • freshMinerals Waterproof Eyeliner ‘Jade´ € 14,95  

LIPS

  • freshMinerals Luxury Lipsticks ‘My Love' en ´Flaming´ € 17,50/stuk
  • freshMinerals Waterproof Lipliner ‘Pink' en ´Barely´ € 14,95/stuk
  • freshMinerals Duo Luxe Lipgloss ‘Great Smile' € 19,95 

 

 

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief