Nieuw: Footner Callus Eraser Pen tegen hardnekkig eelt

Geplaatst op: 28-03-2012

Nieuw: Footner Callus Eraser Pen tegen hardnekkig eelt

De Footner Callus Eraser Pen is een innovatieve pen voor een makkelijke, schone en precieze toepassing op hardnekkige eeltvorming zoals voeten, tenen en hielen.

De lijn van voetverzorgingsproducten van Footner bestaat uit Exfoliating Socks, Soft Foot Foam, Daily Repear Crème en de nieuwe Callus Eraser pen.

Dubbele eeltbehandeling

Door de hardnekkige eelt te vijlen en daarna met de Footner Callus Eraser Pen te bestrijken ontstaat er een verzachting van de huid. Met de pen kan precies de behandelde plek aangestipt worden. Door de eeltplekken twee keer per dag te behandelen met de nieuwe Footner Callus Eraser pen, verdwijnt eelt en ontstaat er een zachte huid.

Zichtbaar effect na drie dagen

De Footner pen kan ook op hand en andere plekken gebruikt worden waar hardnekkig eelt zich vormt. De Footner Callus Eraser Pen bevat een unieke combinatie van ingrediënten, ontworpen om hardnekkige eeltvorming te verwijderen. De zichtbare effecten zijn al binnen 3 dagen na het eerste gebruik te zien.

Gebruiksaanwijzing

  • Gebruik de Footner Callus Eraser Pen twee keer per dag (ochtend en avond) op hardnekkig eelt
  • De huid minstens een keer per dag vijlen voor het aanbrengen van de oplossing, om het verzachten van de verharde huid te stimuleren
  • Niet gebruiken wanneer men overgevoelig is voor één of meerdere ingrediënten
  • Niet gebruiken op open, bloedende en/of geïnfecteerde wonden
  • Gebruik de Footner Callus Eraser Pen niet direct na het scrubben


Consumentenprijs

  • Footner Callus Eraser Pen € 14,95, verkrijgbaar bij drogist en de betere apotheek.


De producten van Footner zijn gezondheidsproducten. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Footner producten zijn niet geschikt voor diabetici.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief