Nieuw filiaal van Dirx Drogist geopend in Vlaardingen

Geplaatst op: 20-02-2014

Nieuw filiaal van Dirx Drogist geopend in Vlaardingen

De nieuwe Dirx Drogist aan de Dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen die gisteren werd geopend ging feestelijk van start. Al ruim voor de opening van 9 uur stonden er al nieuwsgierige en kooplustige Vlaardingers voor het filiaal te wachten.

De feestelijke opening ging woensdag 19 februari gepaard met tal van spectaculaire aanbiedingen die in de speciale huis aan huis verspreide openingskrant vermeld waren.

150 goodiebags

Drogisterijmanager Angelique Oudshoorn: "Om klokslag 9 uur ging het los, in no time waren we door onze 150 rijk gevulde goodiebags heen. Die stonden klaar voor de eerste klanten die minimaal 5 euro besteedden. Ze waren niet aan te slepen in het eerste uur."

Uitgebreid en vlijmscherp geprijsd assortiment drogisterij-artikelen

Met de komst van een Dirx Drogist, op loopafstand van de al even voordelige Dirck III slijterij en tot Dirk omgebouwde Bas supermarkt, kunnen de inwoners van Vlaardingen en omgeving nu ook volop profiteren van een zeer uitgebreid en vlijmscherp geprijsd assortiment drogisterij-artikelen. Van beauty-, hygiëne- en persoonlijke verzorgingsproducten tot babyartikelen, speelgoed, wenskaarten, schrijfwaren, lampen en panty's tot kleinvak artikelen en zelfzorggeneesmiddelen: je vindt ze bij Dirx Drogist tegen de laagste prijzen van Nederland.

Dirx Drogist: goedkoopste drogist van Nederland

Dat je bij Dirx Drogist producten vindt tegen de laagste prijzen van Nederland is geen grootspraak stelt Angelique gedecideerd. "Onafhankelijk onderzoek van de Consumentenbond liet deze maand opnieuw zien dat wij verreweg de goedkoopte drogist zijn. De resultaten staan uitgebreid te lezen in de februari-editie van de Consumentengids."

6% goedkoper dan Kruidvat en Trekpleister

Eind 2013 onderzocht de Consumentengids bij o.a. drogisterijen en online drogisterijen de prijsverschillen van 372 producten. De conclusie was helder: van alle drogisterijen is Dirx Drogist het goedkoopst. Zo is Dirx Drogist tot 6% goedkoper dan Kruidvat en Trekpleister en tot 8% voordeliger dan DA, D.I.O. en Etos. De online drogisterijen zijn fors duurder dan Dirx Drogist; zo betaal je bij Bol.com tot 20% meer voor je drogisterijartikelen.

Profiteren van de laagste prijzen

De redactie van de Consumentengids zegt het in een commentaar te betreuren, dat Dirx Drogist niet verspreid over heel Nederland filialen heeft, zodat nog meer Nederlanders van de laagste prijzen kunnen profiteren. "In Vlaardingen is de witte vlek nu in elk geval weggepoetst", lacht Angelique, die zelf over komt van het filiaal Goudsesingel in Rotterdam.

Enthousiast team van gediplomeerde medewerkers

Door de overstap die Angelique maakte heeft Dirx Drogist in Vlaardingen overigens meteen een gediplomeerd drogist als leidinggevende. "In het filiaal staat een enthousiast team van gediplomeerde medewerkers met ervaring en jong enthousiast talent klaar om klanten van goed advies te voorzien." De vereiste deskundigheid hiervoor is volop aanwezig in het team: het filiaal is vanaf de opening gecertificeerd voor de verantwoorde verkoop van zelfzorggeneesmiddelen.

Uitstekende service, laagste prijzen & scherpste acties

Angelique: "Wat Dirx Drogist onderscheidt van onze concurrenten is dat we dit weten te combineren met de laagste prijzen en de meest aantrekkelijke aanbiedingen. Het is geen kwestie van alleen beloven, Dirx Drogist maakt het dag in dag uit waar dat uitstekende service prima samen gaat met het bieden van de laagste prijzen en de scherpste acties. Nu ook in Vlaardingen."

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief