Nieuw: Etos Hypo Allergeen Volume mascara voor gevoelige ogen

Geplaatst op: 28-11-2011

Nieuw: Etos Hypo Allergeen Volume mascara voor gevoelige ogen

Speciaal voor vrouwen die contactlenzen dragen of last hebben van gevoelige ogen heeft Etos een hypoallergeen mascara aan haar assortiment toegevoegd die je een mooie en verleidelijke oogopslag geven.

Helpt allergische reacties voorkomen

Mascara is het meest verkochte beautyproduct, veel vrouwen gaan zonder mascara de deur niet uit. Volle en lange wimpers laten je ogen groter lijken en versterken de uitdrukking van je gezicht. Toch kan sommige oogmake-up zorgen voor irritaties wat resulteert in prikkende, jeukende of zelfs rode ogen. Dit is verleden tijd met de nieuwe Etos Max Volume Hypo Allergeen mascara want deze verzorgende mascara is ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die allergische reacties helpen voorkomen.

Zonder parfum

De mascara is hypoallergeen getest, parfumvrij en bevat verzorgende bestanddelen waaronder bijenwas. Bijenwas zorgt dat je wimpers zacht en soepel blijven. De wimperhaartjes worden afzonderlijk in model gebracht en zorgen voor maximaal volume. Het resultaat is een mooie verleidelijke blik met ogen die stralen! De Etos Max Volume Hypo Allergeen is verkrijgbaar in zwart en bruin.

 

Verkoopprijs

  • Etos Max Volume Hypo Allergeen mascara € 3.99

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief