Nieuw & Uniek! Australian Gold Tattoo Stick SPF 60

Geplaatst op: 10-02-2011

Nieuw & Uniek! Australian Gold Tattoo Stick SPF 60

Zonlicht voelt niet alleen weldadig aan op het lichaam en zorgt niet alleen voor een mooie bruine teint, het is ook gezond.

Veilig en mooi bruin

Mits gedoseerd en met behulp van de juiste zonnebrandmiddelen welteverstaan! Australian Gold biedt diverse producten voor in de buitenzon, waarmee je veilig en mooi kunt bruinen alsmede rijk verzorgende after sun producten waarmee je langdurig subliem gebruind blijft! Speciaal voor de tere lippenhuid is er een vernieuwde lipbalsem en voor de bescherming van tatoeages in de zon een nieuwe sunblock Tattoo Stick SPF 60!

Uniek! Australian Gold Tattoo Stick SPF 60

Speciaal voor de bescherming tegen kleurvervaging van tatoeages is er de nieuwe Australian Gold Tattoo Stick SPF 60. Deze gespecialiseerde sunblocker zorgt voor de meest optimale bescherming van de huid in de zon en zorgt ervoor dat tatoeages hun kleurpracht en kleurkracht behouden. Deze sunblocker is echter ook perfect geschikt voor een optimale bescherming tegen verbranding in de zon van andere gevoelige huiddelen zoals de randjes van de oren en de neusbrug. De rijk verzorgende formule hydrateert en verzacht de huid en vormt een effectieve ‘faceguard' voor de huid in de zon!

Nieuwe formule! Australian Gold Herbal Therapy Lip Balm SPF 30

Voor de bescherming van de tere huid van de lippen in de zon is er de vernieuwde Australian Gold Herbal Therapy Lip Balm met SPF 30. Deze rijk verzorgende lipbalsem heeft een crèmige textuur en een plezierige smaak van sinaasappel met een vleugje frisse munt. De formule op basis van vitamine E en Aloë Vera beschermt de tere huid van de lippen tegen UVA en UVB- straling dankzij een SPF 30 zonnefilter op basis van o.a. Oxybenzone en laat de lippen fluweelzacht, soepel en glad aanvoelen.

 

Verkoopprijzen

  • Australian Gold Tattoo Stick SPF 60 € 14,95 (NIEUW!)
  • Australian Gold Herbal Therapy Lip Balm met SPF 30 € 4,95 (NIEUW!)

Meer informatie: www.australiangoldtanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief