Nieuw: Dentsend, de eerste online tandartsenpraktijk

Geplaatst op: 27-03-2013

Nieuw: Dentsend, de eerste online tandartsenpraktijk

Om je tanden in topconditie te houden, is een consequente dagelijks verzorging van groot belang. Dentsend is de eerste online tandartsenpraktijk, die zich toespitst op een uniek totaalconcept ten aanzien van professionele mondverzorging (ook cosmetisch, middels een concept voor veilig tanden bleken i.s.m. de tandarts)!

Diverse mogelijkheden online

Het assortiment van Dentsend bestaat uit diverse producten die het gebit sterk, gezond en mooier maken. Dentsend biedt tevens de mogelijkheid om op maat gemaakte producten te bestellen, zoals veilige bleeksets, knarsbitjes en gebitsbeschermers. Ook voor online tandheelkundige adviezen, een schat aan achtergrondinformatie op het gebied van mondverzorging en het veilig en verantwoord bleken van de tanden kun je er terecht. Dit laatste dankzij een unieke online bleekmethode in samenwerking met de tandarts.

Het ontstaan van Dentsend

Het concept van Dentsend is ontstaan als gevolg van de ontwikkelingen in de Europese tandheelkundige markt. Het aanscherpen van de Europese wet op het gebied van tanden bleken en de rumoerige toestanden rondom het vrijgeven van de tandartstarieven, brachten ingrijpende veranderingen teweeg in de markt van professionele mondverzorging. Vanuit deze marktontwikkelingen is gekeken naar het huidige aanbod in de Benelux & Duitsland op het gebied van online tandartsen. In al deze landen is geen online tandarts-site te vinden die zich toespitst op een totaalaanbod ten aanzien van professionele mondverzorging, noch een website die alles onder één dak aanbiedt op het gebied van dentale specialisaties.

Uniek totaalconcept

Dentsend is een uniek totaalconcept als eerste echte online tandartsenpraktijk, waar de consument terecht kan voor zijn of haar mondverzorging. Alle producten met het kwaliteitsniveau van de tandarts voor een sterk, gezond en mooi gebit zijn hier verkrijgbaar tegen scherpe prijzen met een assortiment dat nog dagelijks groeit. Door een eigen tandarts in dienst te hebben, wordt de kwaliteit van alle producten hoog gehouden en is Dentsend in staat om producten aan te kunnen bieden die normaliter uitsluitend via de tandarts verkrijgbaar zijn. Door bovendien samen te werken met een tandtechnisch laboratorium, behoren ook op maat gemaakte producten zoals gebitsbeschermers en knarsbitjes tot het uitgebreide totaalaanbod en heeft Dentsend een uitgebreide ‘infotheek' met daarin veel gratis informatie voor consumenten over uiteenlopende dentale zaken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website www.dentsend.nl of neem telefonisch contact op met de Dentsend-klantenservice via telefoonnummer: 0186-57 65 37.

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief