Nieuw! Clinique Even Better Compact Makeup SPF 15

Geplaatst op: 29-03-2013

Nieuw! Clinique Even Better Compact Makeup SPF 15

Clinique heeft een nieuwe vederlichte vetvrije en langhoudende crème-tot-poederfoundation: Even Better Compact Makeup SPF 15. Deze foundation is 100% parfumvrij, zorgt direct voor een ultraglad huidoppervlak en geeft een matige tot volledige dekking. Zo ben je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat verzekerd van een perfecte stralende teint!

Clinique heeft deze foundation speciaal ontwikkeld om een ongelijkmatige teint te egaliseren en is gebaseerd op de Even Better technologie die verkleuringen onmiddellijk tegengaat waardoor er na verloop van tijd een stralende, egale huid ontstaat.

Een natuurlijke, perfecte look

De formule van de Even Better Compact Makeup SPF 15 bevat een mix van vitamine C en vitamine E, bestanddelen met antioxiderende werking die er samen voor zorgen dat bestaande oneffenheden vervagen en verdwijnen. De zichtbare tekenen van schade door blootstelling aan zonlicht, donkere vlekken, ouderdomsvlekken en andere verkleuringen worden geminimaliseerd, met als resultaat een natuurlijke, perfecte look. Om de huid te beschermen tegen verdere beschadiging door UV-straling biedt deze crème-foundation een SPF 15-bescherming op basis van zonnefilters.

Elegant doosje met spiegel

De nieuwe make-up is verpakt in een elegant doosje dat je gemakkelijk mee kunt nemen en wordt geleverd met een extra groot spiegeltje en een zachte sponsapplicator, die is voorbehandeld om besmetting met bacteriën te voorkomen. Even Better Compact Makeup SPF 15 past perfect in iedere tas, zodat je op ieder moment van de dag, waar je ook bent, je huid kunt bijwerken.

Verkrijgbaar in 6 tinten

Even Better Compact Makeup SPF 15 is verkrijgbaar in de volgende 6 tinten: Ivory, Honey, Vanilla, Neutral, Beige en Sand. De formule is ontwikkeld voor vrouwen van alle leeftijden met huidtype I (Zeer Droog tot Droog), II (Gecombineerd Droog) of III (Vet). De vederlichte compact foundation voelt comfortabel aan op de huid en zorgt voor een medium tot volledige dekking met een natuurlijke, gladde, matte finish.


Consumentenadviesprijs

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief