Nieuw: Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm

Geplaatst op: 21-02-2013

Nieuw: Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm

Goed nieuws voor de Chubby Stick fans! Clinique heeft een nieuwe formule van de Chubby Stick geïntroduceerd met een diepere kleurdekking en een intenser kleureffect: de Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm!

De perfecte combinatie voor je lippen

De Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm is de perfecte combinatie van vochtinbrengende lipbalsem en dekkende lipstick. Een uitgebreide pigmentenmix creëert een intens kleureffect terwijl rijke botervarianten, oliën en antioxidanten de lippen beschermen en verwennen met onmiddellijke en langdurige vochtinbreng.

Met sheaboter en jojoba-olie

Naast de intensere kleuren bevat de formule van de nieuwe Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm een cocktail van ingrediënten die na het opbrengen meteen merkbaar zijn. Bij langdurig gebruik verbetert de hydratatie aanmerkelijk en verminderen liplijntjes en gebarsten lippen - zonder af te doen aan de kleurintensiteit. De fraai gevormde Chubby Stick Intense bevat sheaboter, mangopittenboter en jojoba-olie voor zachte, soepele en verzorgde lippen.

8 intense kleuren

De nieuwste aanwinsten van de Chubby Stick familie zijn verkrijgbaar in de volgende 8 tinten: Curviest Caramel, Heftiest Hibiscus, Mightiest Maraschino, Plushest Punch, Roomiest Rose, Grandest Grape, Broadest Berry en Chunkiest Chili. 


Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief