Nieuw bij DrogiWeb: de eerste video cursus!

Geplaatst op: 13-12-2011

Nieuw bij DrogiWeb: de eerste video cursus!

DrogiWeb is al 5 jaar een begrip in drogisterijland. De 10.000 aangesloten deelnemers, werkzaam in de drogisterij, kunnen wekelijks e-learning trainingen volgen over de merken die zij in de winkel verkopen.

Met succes, want er zijn inmiddels meer dan een half miljoen certificaten uitgedeeld!

Kennis opdoen via modules

Het opdoen van kennis, het beloond worden via het spaarprogramma en de interactie met de deelnemers maken het een geweldig programma om aan mee te doen; zowel voor merkleverancier als deelnemer. DrogiWeb wil hen graag blijvend boeien en binden . Elk jaar worden daarom de e-learning modules onder de loep genomen en waar mogelijk verbeterd.

Complete make-over bij DrogiWeb

Vorig jaar kwamen er reeds nieuwe functies bij en werd het programma dynamischer gemaakt. De website en opmaak van de cursus kregen een complete make-over. Vanaf nu bieden de cursussen een meer persoonlijke mogelijkheid; vaak voorkomende adviesgesprekken worden visueel gemaakt in een video boodschap.
Doordat de reële situaties bekeken en beluisterd worden, blijft de boodschap letterlijk en figuurlijk nog beter bij de cursist op het netvlies. Het is een bewezen feit dat 1 beeld meer kan vertellen dan vele geschreven woorden.

Eerste cursus al online

De eerste opnames zijn begin november jl. gemaakt bij drogisterij Meeuwsen te Almere Stad, de thuisbasis van DrogiWeb. Complete schappen werden verbouwd, de winkel gebarricadeerd, alles zonder problemen en met volledige medewerking van de winkelmanager. Op dit moment is de eerste cursus met deze video boodschappen op de website te volgen. Het merk A. Vogel (Biohorma) werkt al jaren samen met DrogiWeb. Het is een logisch gevolg dat de eerste nieuwe stappen gezet zijn in een cursus "Winterkwalen" van A. Vogel.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief