Nieuw bij Dentsend: snurkbeugels voor mannen én vrouwen

Geplaatst op: 22-05-2014

Nieuw bij Dentsend: snurkbeugels voor mannen én vrouwen

Snurken is een vervelend en veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen en kan niet alleen zorgen voor oververmoeidheid en irritaties bij de partner maar ook een slaapapneu veroorzaken.

Effectieve behandelingsmethode

Dentsend heeft een doelgerichte oplossing tegen snurken: in het tandtechnisch laboratorium worden snurkbitjes individueel op maat gemaakt die zorgen voor een aanzienlijk verminderde gebitsslijtage en is daarmee een effectieve behandelingsmethode bij het snurken.

De oorzaken van snurken

Bij volwassenen ligt de oorzaak van het snurken vaak bij overgewicht, het gebruik van alcoholische dranken, een afwijking aan de neus- en/of keelholte ofwel hormonale factoren. Vaak merkt of weet degene die snurkt zelf niet dat hij of zij dit doet. Zodra de snurker het weet heerst er nog zekere schaamte om dit probleem op te lossen. Dit is volledig onnodig dankzij Dentsend. Deze unieke online tandartsenpraktijk biedt praktische en vooral doeltreffende oplossingen die ertoe leiden dat het snurkprobleem al snel tot het verleden behoort.

Tandarts-kwaliteit snurkbeugels 

De op maat gemaakte snurkbeugels die Dentsend ontwikkelt zijn dezelfde bitjes die via de eigen tandarts gemaakt kunnen worden, maar dan tegen een zeer gereduceerd tarief. Het prijsverschil van de snurkbeugel via Dentsend zit hem o.a. in het feit dat de cliënt zelf zijn of haar afdruk van het gebit maakt en via het internet upload richting de tandtechnici van het Dentsend-laboratorium. De lagere prijs komt daarnaast door de unieke online consultmethode van Dentsend. Hierdoor kan Dentsend een snurkbeugel voor een gereduceerde prijs aanbieden, zonder echter aan de reguliere kwaliteit van de tandarts in te boeten.

Speciale aanbieding van Dentsend 

Naast de maatwerk snurkbeugels biedt Dentsend tevens een groot assortiment van standaard snurkbeugels. Deze zijn er niet alleen voor de mannelijke snurker, maar tevens voor vrouwen. Met een speciale korting kan via de website van Dentsend tevens een duoverpakking worden gekocht van bijvoorbeeld de SleepPro Snurkbeugel Standaard.

 

Kijk voor meer informatie op www.dentsend.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief