Nieuw! Australian Gold Urban Legend

Geplaatst op: 11-11-2010

Nieuw!  Australian Gold Urban Legend

Met de donkere dagen tijdens het najaar, neemt het aantal mensen dat een zonnebankkuur volgt weer sterk toe.

Ultradiepe en donkere bruiningslotion

Inmiddels is bekend, dat een verantwoorde blootstelling aan UV- straling diverse positieve eigenschappen heeft voor de gezondheid, bij o.a. de aanmaak van vitamine D in het lichaam. Australian Gold introduceert dit najaar haar nieuwe, trendy product Urban Legend, een ultradiepe en donkere bruiningslotion voor onder de zonnebank met de geavanceerde ColorGuard Technologie!

Extra langdurig bruiningsresultaat

Dit nieuwe product voor onder de zonnebank is qua "look & feel" geïnspireerd door stoere mannen zoals James Bond, James Dean en Easy Rider. De aan de formule toegevoegde ColorGuard Technologie garandeert een extra langdurig bruiningsresultaat, helpt bij het beschermen van tatoeages onder de zonnebank en voorkomt dat deze onder invloed van het UV- licht vervagen.

Natuurlijke stimulatie van het natuurlijke bruiningsproces

De nieuwe Australian Gold Urban Legend is een ultradiep bruinende formule voor onder de zonnebank, met een frisse, romige textuur. Deze is ontwikkeld op basis van natuurlijke bronzers welke zorgen voor een onmiddellijke kleur, voor een ultiem donkere teint. Deze bevordert de aanmaak van melanine op een krachtige wijze, om zo het maximale aan bruining te kunnen verkrijgen binnen slechts minimale tijd.

Zonnebanken zonder kleurvervaging van tatoeages

De formule van Australian Gold Urban Legend bevat Tijgergras als belangrijk ingrediënt. Dit wordt ook wel het "Magische Kruid" genoemd vanwege de diverse positieve eigenschappen voor de huid. Tijgergras voorkomt o.a. dat tatoeages vervagen, dankzij de intensief vochtvasthoudende en huidbeschermende eigenschappen.

Bruine teint wordt extra lang behouden

Dankzij Australian Gold Urban Legend kun je dus met een gerust hart onder de zonnebank zonder dat je tatoeages aan kleurkracht verliezen! Tijgergras zorgt er tevens voor dat je eenmaal verkregen bruine teint extra lang wordt behouden.

Uniseks- look met Tan Fresh- formule en een koele muskusgeur

De nieuwe Australian Gold Urban Legend bevat een hoog gehalte aan sheabutter-extract voor een zijdezachte, goed gevoede, zacht glanzende en optimaal gehydrateerde huid. De toegevoegde Tan Fresh- formule vermindert de typische ‘zonnebankgeur' van de huid na het zonnebanken. De geurbeleving van koele muskus en de uniseks- look van de flacon maken dit nieuwe product zeer geliefd bij zowel vrouwen als mannen!

Verkoopprijs

Australian Gold Urban Legend  € 39,95

Meer informatie: www.australiangoldtanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief