NIEUW: Australian Gold Mood Indigo

Geplaatst op: 02-03-2010

Sensationeel mooi bruin worden en tegelijkertijd een zonnig humeur krijgen? ‘Mood Indigo', het nieuwste product voor onder de zonnebank van de marktleider in zonnebankcosmetica Australian Gold, doet het beiden! Deze nieuwe lotion op basis van intensieve bruinversnellers en bèta- endorfines sluit perfect aan op één van de nieuwste trend in beautyland: ‘Mood & Beauty'. Oftewel cosmetica die, naast een verzorgende functie, ook hele fijne dingen doet voor je gemoedsstemming!

Met huidverzorgende ingrediënten

Zonlicht, warmte, bepaalde geuren, vormen en kleuren, hebben bewust maar vaak ook onbewust een grote invloed op onze verschillende gemoedsstemmingen. Een logisch gevolg hiervan is, dat je deze stemmingen kunt beïnvloeden op een positieve wijze, door het gebruik van de juiste ingrediënten in verzorgende producten. De formule van de nieuwe Australian Gold Mood Indigo werd geïnspireerd door de humeurverbeterende voordelen van zonlicht. Niet alleen bevat deze nieuwe bruiningslotion hoogwaardige bronzers, vitaminen en de beste huidverzorgende ingrediënten (zoals Aloë Vera- en Camu Camu fruit-extract, allantoïne, panthenol, vitamine E en Co-enzym Q10) in één topformule, maar er werden tevens direct humeurverbeterende ‘mood'-factors aan toe gevoegd!

Binnen no time intens bruin op een verantwoorde én veilige wijze

NIEUW: Australian Gold Mood IndigoAustralian Gold ‘Mood Indigo' zorgt voor een zeer intense bruining van de huid onder de zonnebank, echter op een verantwoorde en veilige wijze. De formule bevat hiervoor een 10e dimensie bronzer. Dit krachtige bruinende mengsel op basis van de zelfbruinende werkstof DHA (dihydroxyacetone) zorgt voor een onberispelijke donkere kleur die tot 8 dagen aanhoudt! De formule is verder ontwikkeld op basis van de zogeheten ColorSurge- Technologie. Dit voor de huid snelle distributiesysteem op basis van 10 ‘Zen botanische bronzers' (plantaardige bruinversnellende werkstoffen waaronder cacao) zorgt binnen no time voor een intens gebruinde teint. Langdurig zonnebanken om een mooie bruine kleur te verkrijgen wordt hiermee dus voorkomen. In slechts enkele sessies onder de zonnebank is de huid namelijk reeds subliem gebronsd en optimaal verzorgd!

"In the mood": een zonnig humeur en een zijdezachte huid dankzij bèta endorfines!

De formule van Australian Gold ‘Mood Indigo' bevat tevens de werkstoffen tephrosine en tephroline, afkomstig van het Wilde Indigo- Extract. Deze natuurlijke, plantaardige stoffen bevorderen de aanmaak van bèta-endorfines in ons lichaam en laten de huid tevens zijdezacht aanvoelen. De verhoogde aanmaak van deze slimme, humeurverbeterende stofjes zorgen voor een positieve, zonnige en harmonieuze stemming, hetgeen een optimale aanvulling is op de opbeurende eigenschappen van zonlicht! De nieuwe Australian Gold® ‘Mood Indigo' heeft een mysterieuze muskusgeur, dat deze lotion een super sensuele finish geeft en je letterlijk en figuurlijk "in the mood" brengt.

Meer informatie: www.australiangoldtanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief