NIEUW! Australian Gold ‘Going Gaga'

Geplaatst op: 14-01-2011

NIEUW!  Australian Gold ‘Going Gaga'

GAGA is hot! GAGA staat voor extravagantie! Australian Gold introduceert daarom met Going Gaga een nieuwe bruiningslotion voor onder de zonnebank.

20 hoogwaardige bronzers

De Going Gaga is op basis van 20 hoogwaardige bronzers, lichtreflecterende glanspigmenten en krachtig antioxidant zilverextract. De subliem bruine teint die je hiermee eenvoudig creëert, laat iedereen vanaf nu onweerstaanbaar sprankelen en... zet je in de schijnwerpers!

Geïnspireerd door spraakmakende popsterren

Dit nieuwe product voor onder de zonnebank is geïnspireerd door het leven van spraakmakende popsterren, die voortdurend in de spotlights staan. Wie een geliefd onderwerp is voor de talloze paparazzi wil er immers altijd optimaal uitzien, in elk licht. Een subliem gebronsde teint is dan een perfect uitgangspunt!

Beschermd tegen voortijdige veroudering

Met Going Gaga van Australian Gold bruin je niet alleen op een veilige wijze onder de zonnebank, maar wordt je huid ook optimaal tegen een voortijdige veroudering beschermd en krijgt optisch een puntgave uitstraling dankzij talloze lichtreflecterende pigmenten.

Subliem gebronsde teint

De nieuwe Australian Gold Going Gaga is een diep bruinende lotion voor onder de zonnebank, met een frisse en luchtige textuur. Deze is ontwikkeld op basis van diverse hoogwaardige bronzers, waaronder walnootextract, karamel en tyrosine, die stuk voor stuk zorgen voor een subliem gebronsde teint.

Bevordert aanmaak van melanine

De geavanceerde formule verbetert het natuurlijk bruinende vermogen van de huid. Deze bevordert de aanmaak van melanine op een krachtige maar natuurlijke wijze, om zo het maximale aan bruining te kunnen verkrijgen binnen slechts minimale tijd.

Krachtig antioxidant

De formule van Australian Gold Going Gaga bevat hoogwaardig zilverextract als belangrijk anti-aging ingrediënt. Niet voor niets dus dat de flacon van deze nieuwe formule een sprankelende zilverlook qua design kreeg! Zilver vormt een zeer krachtige antioxidant, die de huid onder de zonnebank optimaal beschermt tegen een voortijdige veroudering en haar gezond houdt.

Intensief huidverjongende eigenschappen

Zilver staat tevens bekend vanwege de intensief huidverjongende eigenschappen en als belangrijke stimulator voor de natuurlijke celvernieuwing van de huid. Deze nieuwe zonnebanklotion bevat tevens intensief huidverzorgende ingrediënten zoals olijf- en zonnebloemolie, aloë vera- extract en vitamine E.

Lichtreflecterende pigmenten

De nieuwe Australian Gold Going Gaga geeft de huid optisch direct een subliem gave uitstraling en onweerstaanbare sprankeling. Dit is te danken aan de toevoeging van speciale lichtreflecterende pigmenten van subtiel roze mica. De geur van deze bruiningslotion is zachtzoet en ‘girly' dankzij een uniek ‘Paparazzi Pink'- parfum!

 

Verkoopprijs

  • Australian Gold® Going Gaga € 37,95/250 ml

Meer informatie: www.australiangoldtanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief