Nieuw: Aura by Swarovski Love Collection

Geplaatst op: 13-05-2013

Nieuw: Aura by Swarovski Love Collection

Aura by Swarovski heeft onlangs de Love Collection gelanceerd, geïnspireerd op liefde en licht. Deze limited edition van Aura by Swarovski raakt iedere vrouw in het hart van "Aura of Love". Onvergetelijk en romantisch, net als de eerste ontmoeting...

De nieuwe Aura by Swarovski Love Collection is net als de andere geuren van Swarovski gecreëerd door de beroemde parfumeur Fabrice Pellegrin voor het parfumhuis Firmenich. Fabrice Pellegrin heeft o.a. geuren ontworpen voor Hermes, Oriflame, Rituals, Thierry Mugler, Diesel en Roberto Cavalli.

Sprankelend, sensueel en romantisch

Fabrice Pellegrin creëerde deze nieuwe geur met de sprankelende en stralende geest van euforische liefde. De belofte van een stralende toekomst, een sprankelende en sensuele bloemige creatie in de volgende drie facetten:

  • Romantische droom: een fruitige, bloemige harmonie brengt hulde aan het genot van romantische vervoering: een zeldzame en delicate vrucht, physalis, met zijn poëtische bijnaam "Gevangen Liefde" als eerbetoon aan zijn verbazingwekkende vorm en zijn verslavende geur. Haar zoetzure noten sublimeren het zoete en stralende bloemige facet van fresia, met absolute vrouwelijkheid.
  • Wervelende bloemen: een boeket van lelies en rozen ontvouwt haar rijke bloemenhart, pittig en fris, magnetisch en kristalhelder. Deze wervelwind van bloemblaadjes streelt de verliefde vrouw met een zucht vol licht en passie.
  • Sensuele zinnelijkheid: tijdens deze momenten van intense liefde omarmen de sensuele noten van witte muskus die van warm sandelhout. De geur van Aura of Love laat op de huid de herinnering van een sensuele ontmoeting achter.


Prachtige flacon met kristal

Het futuristische design van de flacon van Aura of Love, met haar spectaculaire kristal op de cap, is in lijn met de uitstraling van Aura. In een natuurlijke en vervagende roze tint, wordt de metalen huls verfraaid met een abstracte bloem: een vlaag dwarrelende kristallen bloemblaadjes, als een heerlijke romantische ontsnapping.

 

Consumentenadviesprijs

  • Aura by Swarovski Love Collection Eau de Toilette  € 61,00/50 ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief