Nieuw: Andrélon Keratine Repair lijn bij droog & beschadigd haar

Geplaatst op: 02-04-2014

Nieuw: Andrélon Keratine Repair lijn bij droog & beschadigd haar

Droog, dof en beschadigd haar, gespleten haarpunten... Natuurlijk wil je dat je haar er mooi, verzorgt, gezond en glanzend uitziet. Andrélon helpt je je look weer terug te krijgen met de nieuwe Keratine Repair lijn.

De nieuwe lijn bestaat uit 6 verzorgende producten en helpt je haar te verzorgen en te beschermen tegen nieuwe beschadigingen.

Met micro-keratine en essentiële oliën

Wanneer je haar beschadigd is gaat er veel keratine verloren. Keratine is een eiwit die voor stevigheid en glans zorgt. De Andrélon Keratine Repair lijn bevat micro-keratine die beschadigingen helpt te herstellen en te verzorgen. Essentiële oliën voeden je haar, samen met de toegevoegde keratine maken ze je haar weer stevig, sterk en glanzend.

Andrélon Keratine Repair Shampoo

Deze nieuwe shampoo reinigt je haar en herstelt beschadigingen intensief te herstellen. Andrélon Keratine Repair Shampoo is verrijkt met voedende essentiële oliën die je haar verzorgen zodat het weer zacht en glanzend wordt en makkelijker in model te brengen is.

Andrélon Keratine Repair Intensieve Conditioner

De Intensieve Conditioner met voedende essentiële oliën uit de Andrélon Keratine Repair lijn voedt droog en beschadigd haar diep tot in de puntjes, helpt te herstellen en te beschermen tegen toekomstige beschadigingen en zorgt dat je haren makkelijk uit te kammen is. Na gebruik is je haar lekker zacht en veerkrachtig met een mooie glans.

Andrélon Keratine Repair Iedere dag 1-minuut masker

Een intensief, herstellend, voedend en verzorgend masker voor dagelijks gebruik die droog en beschadigd haar in een mum van tijd weer heerlijk zacht, handelbaar en glanzend maakt! Breng Andrélon Keratine Repair Iedere dag 1-minuut masker aan op je pas gewassen haren, even in laten trekken en spoel het masker daarna goed uit.

Andrélon Keratine Repair Anti-klit Spray

Deze verzorgende leave-in spray gebruik je na het wassen op handdoekdroog haar en bevat keratine die je haar ontklit en haar heerlijk zacht en doorkambaar maakt. Andrélon Keratine Repair Anti-klit Spray beschermt je haren ook tegen de hitte van de föhn en andere warmtebronnen.

Andrélon Keratine Repair Intensieve Herstellende Crème

Een herstellende leave-in crème die je op zowel droog als nat haar kunt gebruiken en herstelt en verzorgt droog en beschadigt haar. Bevat net als de andere producten keratine voor stevigheid en glans. De essentiële oliën voeden en verzorgen je haar intensief.

Andrélon Keratine Repair Serum-oil

Een serum met keratine die goed door je haar wordt opgenomen en het haar niet verzwaart. Een klein beetje serum-iol is voldoende voor glanzend en soepel vallend haar zonder vet aan te voelen.


Consumentenadviesprijzen

  • Andrélon Keratine Repair Shampoo  € 4,39/300ml
  • Andrélon Keratine Repair Intensieve Conditioner  € 4,59/300ml
  • Andrélon Keratine Repair Iedere dag 1-minuut masker  € 4,99/180ml
  • Andrélon Keratine Repair Anti-klit Spray  € 4,99/250ml
  • Andrélon Keratine Repair Intensieve Herstellende Crème  € 4,59/200ml
  • Andrélon Keratine Repair Serum-oil   € 7,99/75ml

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief