Nieuw: Allergie-Check Inhalatie, unieke 3-in-1 test

Geplaatst op: 28-02-2012

Nieuw: Allergie-Check Inhalatie, unieke 3-in-1 test

Allergieën komen steeds meer voor. De meest voorkomende allergieën zijn voor pollen, katten en huisstofmijt. Vanaf nu is het mogelijk om al deze allergieën met slechts één test te testen.

Allergenen

De belangrijkste groep allergenen zijn inhalatie-allergenen. Dit houdt in dat deze allergenen via de lucht worden verspreid waardoor de allergenen in contact komen met de slijmvliezen van de luchtwegen. De allergenen komen op die manier de bloedbaan in en kunnen gaan binden aan de antistoffen die op een mestcel zitten. Door deze binding komt er uit de mestcel histamine vrij wat zorgt voor benauwdheid, rode ogen, een loopneus, niesbuien en astmatische bronchitis.

Met 3 afzonderlijke reactievelden

De nieuwe Allergie-Check - Inhalatie 3-in-1 test van Testjezelf.nu is de eerste en enige allergietest waarmee je de allergieën voor pollen (grassen), katten en huisstofmijt in één keer kunt testen. Deze unieke test bevat 3 afzonderlijke reactievelden om op ieder specifiek allergeen te testen. Waar u voorheen was aangewezen op 3 verschillende testen, kunt u dat nu in één keer doen met deze unieke zelftest waarvan de uitslag in 98% van de gevallen overeen komt met een bepaling in een priklab.

 

Consumentenadviesprijs

  • Allergie-Check - Inhalatie 3-in-1 test € 24,95

 

Verkrijgbaar bij Gezond en Wel winkel, DIO, Uw Eigen Drogist, DA en online direct te bestellen via www.testjezelf.nu. U kunt ook uw apotheker vragen naar deze test.

 

Allergie-Check Inhalatie 3-in-1 test is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

 

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief