Nicotinell kan je helpen bij het stoppen met roken

Geplaatst op: 03-01-2012

Nicotinell kan je helpen bij het stoppen met roken

We weten dat roken slecht voor de gezondheid is maar om te stoppen met roken is moeilijk, het is immers een verslaving waar je moeilijk van af komt. Nicotinell kan je daarbij helpen.

Tijdelijke vervanging van nicotine

Nicotinell verlicht de hinderlijke onthoudingseffecten die je vaak krijgt wanneer je stopt met roken en zorgt voor een tijdelijke vervanging van nicotine door middel van pleisters, kauwgum of zuigtabletten. Nicotinell mag niet gebruikt worden door personen jonger dan 18 jaar zonder het voorafgaande advies van een arts.

Nicotinell pleisters

Nicotinell pleisters zijn ronde okergele pleisters die 24 uur een gereguleerde afgifte van nicotine afgeven in het bloed door de huid, hierdoor zijn er geen pieken en dalen in de nicotineafgifte. Er zijn die verschillende sterktes, 7 mg nicotine, 14 mg nicotine of 21 mg nicotine. De sterkte wordt bepaald door het aantal sigaretten die men per dag rookt.

Nicotinell kauwgom

Nicotinell kauwgom bevat nicotine, wanneer de kauwgom wordt gekauwd wordt de nicotine langzaam vrijgegeven en opgenomen door het mondslijmvlies. Het vermindert snel het verlangen naar een sigaret omdat de kauwgum meteen een hoeveelheid nicotine af geeft. Er zijn twee sterktes, 2mg nicotine en 4mg nicotine met de smaken drop, mint en fruit.

Nicotinell zuigtabletten

Nicotinell zuigtabletten met mintsmaak zijn suikervrij en bevatten nicotine. Wanneer je op een tablet zuigt komt er nicotine vrij die via het mondslijmvlies wordt opgenomen. Hierdoor verminderd het snel en effectief het verlangen naar een sigaret. Nicotinell zuigtabletten zijn verkrijgbaar in twee sterktes, 1mg nicotine en 2mg nicotine.

 

Nicotinell is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

 

Meer weten over Nicotinell? Ga naar www.nicotinell.nl.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief