Nicola de Main voor Nivea Soft Limited Edition

Geplaatst op: 24-02-2012

Nicola de Main voor Nivea Soft Limited Edition

Ook deze zomer komen er weer speciale Limited Editions van de Nivea Soft, drie unieke kleurrijke en vrolijke Limited Editions die absoluut een lust zijn voor het oog!

Passie voor levendige kleuren

De Nivea Soft pot van 200 ml zit elke zomer enkele maanden in een trendy verpakking. Na Beth Ditto, Lady Gaga en Josep Font heeft Nivea dit jaar gekozen voor de Engelse modeontwerpster Nicola de Main die bekend staat om haar eigenzinnige ontwerpen met passie voor levendige kleuren en vintage design. Gecombineerd en geïnspireerd door haar liefde voor vrijheid, beweging en de natuur zijn deze speciale levendige, kleurrijke en vrolijke Limited Editions ontworpen met het design van de natuur zoals kolibries en vlinders.

Met Jojoba-olie en Vitamine E

Met deze speciale Limited Edition van Nicola de Main kom je helemaal in zomerse stemming! De vochtinbrengende PH-neutrale crème heeft een lichte en frisse textuur is niet vet en wordt snel door de huid opgenomen. Het bevat werkzame verzorgende ingrediënten zoals Jojoba-olie die de huid glad, zacht en soepel maken en de Vitamine E in de crème hydrateert en biedt de huid bescherming.

 

Consumentenadviesprijs

  • NIvea Soft Limited Edition Nicola de Main pot € 5,09/200 ml, verkrijgbaar vanaf juni 2012

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief