Nestosyl Spray, ook voor op vakantie

Geplaatst op: 07-07-2011

Nestosyl Spray, ook voor op vakantie

Nog even en dan gaan veel mensen weer heerlijk op vakantie maar voordat je gaat check goed of je Nestosyl Spray niet vergeet want die mag zeker niet ontbreken in de koffer.

Jeukstillend, verzacht de pijn

Ook op vakantie kun je vervelende brandwondjes, kwallen of insectenbeten oplopen maar ook schaaf- en snijwondjes en jeuk. Nestosyl Spray verzacht de pijn, werkt jeukstillend en zorgt direct voor verkoeling bij een geïrriteerde of beschadigde huid. De spray prikt niet op de huid en heeft een lichte en verfrissende menthol geur. en is parabenen vrij.

Filmlaagje over de huid

Nestosyl Spray legt een filmlaagje over de huid die beschadigd is waardoor bacteriën worden geweerd zodat een eventuele infectie kan worden voorkomen. Door de zinkoxide en vitaminecomplex ondersteunt het de huid bij het natuurlijk herstel zodat de huid sneller kan herstellen en littekens helpt te voorkomen. De spray is parabenen vrij en geschikt voor diabetici.

 

Dosering en gebruiksaanwijzing

  • Nestosyl Spray is voor uitwendig gebruik
  • Niet gebruiken in en rondom de ogen
  • Niet gebruiken bij sterk vochtafscheidende of geïnfecteerde wonden tenzij de arts of verpleegkundige anders adviseert
  • Spray op afstand van 5 tot 10 cm op de beschadigde en/of geïrriteerde huid 2 tot 3 keer per dag of naar behoefte aanbren-gen en herhaal dit tot beschadiging en/of geïrriteerde huid genezen is
  • Raadpleeg de arts indien de wond opzwelt, rood of pijnlijk wordt of als er binnen 7 dagen geen verbetering optreedt

 

Consumenenadviesprijs

  • Nestosyl Spray  € 11,95/30 ml

Nestosyl Spray is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief