Natuurzuivere geurkaars met geur van verse appeltaart

Geplaatst op: 18-10-2011

Natuurzuivere geurkaars met geur van verse appeltaart

Nieuw binnen het nieuwe Lifestyle Label Oscar & Babette is de natuurzuivere geurkaars met de geur van verse appeltaart en vleugje kaneel, een populaire geur voor het najaar en de komende feestdagen. 

Aangename geurbeleving

De geur van verse appeltaart creëert een atmosfeer van warmte, huiselijkheid én gezelligheid. De Oscar & Babette Sojawas Geurkaars ‘Homemade Apple Pie' vormt voor huizenverkopers dan ook een leuke en vooral originele verkooptool. Deze geurkaars hult het te verkopen huis in de atmosfeerverhogende, aangename geurbeleving van verse appeltaart, die alom bekend staat effectief verkoopbevorderend te werken binnen de huizenmarkt. De geur van verse appeltaart met kaneel is één van de absolute bestsellers vanwege deze zeer geliefde geurbeleving!

Succesvolle lancering

Niets voor niets deden Oscar & Babette recentelijk met veel succes een uitgebreide mailing naar talloze makelaarskantoren door heel Nederland, waarbij de makelaars de kans werd geboden om deze ‘verse appeltaart'- geurkaars in te kopen voor een speciaal tarief t.b.v. hun aspirant huizenverkopers! De ‘Homemade Apple Pie' Sojawas Geurkaars werd volop besteld door bekende makelaarskantoren en staat binnenkort te branden binnen diverse huizen die in de verkoop staan!

90% minder roetvorming

Het speels vormgegeven en compacte kaarsblikje bevat 110 gram, goed voor ca. 15 branduren. Deze geurkaars heeft drie symmetrisch verdeelde, ongebleekte 100% katoenen lontjes, dit zorgt voor een heel bijzonder en sfeervol kaarslichteffect. In combinatie met de biologische sojawas als basis resulteert dit in een milieuvriendelijke geurkaars, die tot 90% minder roetvorming geeft dan kaarsen op basis van paraffinewas. Daardoor hoef je ramen en gordijnen veel minder vaak te wassen.

Collectie Sojawas Geurkaarsen

Tevens verkrijgbaar binnen de Oscar & Babette 'Joyful Emotions'- Sojawas Geurkaarsen Collectie zijn de geuren:

  • Heavenly Fresh Cotton': pas gewassen, in de wind gedroogd linnengoed 
  • Rose Petals': dauwzachte, verse rozenblaadjes 
  • Goodmorning Coffee': vers gezette mokkakoffie

 

 

Consumentenprijs

  • Sojawas Geurkaars  € 9,95/blikje 110 gram

 


 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief