Natuurlijke perfectie dankzij PRIORI CoffeeBerry Perfecting Concealer & Finishing Touch!

Geplaatst op: 29-11-2010

Natuurlijke perfectie dankzij PRIORI CoffeeBerry Perfecting Concealer & Finishing Touch!

Nieuw in het assortiment zijn de PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals, waarmee een geheel nieuw niveau van teintverfraaiing en tegelijkertijd zichtbare huidverbetering kan worden gerealiseerd!

100% natuurlijk

Met de bijbehorende Perfecting Concealer en Finishing Touch- poeder, is een 100% natuurlijk, professioneel en vooral puntgaaf eindresultaat voor iedereen mogelijk in slechts enkele kwaststreken!

3x krachtiger dan groene thee

De nieuwe PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals -producten zijn gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry -extract. Dit unieke extract, afkomstig van de koffiebes, is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry -extract voor buitengewone anti-aging voordelen.

Anti-aging voordelen

Dit wordt zichtbaar en voelbaar door een intensieve hydratatie en opheldering van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende vermindering en het gelijkmatiger maken van een ongelijkmatige teint. Naast 6 tinten minerale foundation bevat het assortiment een Perfecting Concealer en een Finishing Touch.

Perfectionerende én huidverbeterende eigenschappen

De PRIORI CoffeeBerry Perfecting Concealer (met SPF 25) is hét perfecte product om onregelmatigheden te verdoezelen en om de huid zichtbaar te perfectioneren op een 100% natuurlijke manier! Dit multifunctionele product vormt tevens de perfecte basis voor het aanbrengen van een minerale oogschaduw, waardoor het aanbrengen gemakkelijker wordt en de oogschaduw de gehele dag goed blijft zitten, zonder ophopingen in de oogplooitjes.

Met SPF25

De uitgekiende samenstelling van deze unieke minerale concealer beschermt de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling van de zon dankzij een SPF25, UVA 10 en PA+++ (PA is de aanduiding voor de mate van UVA- bescherming).

Perfectionerende finishing touch

Ter afsluiting van een minerale make-up met de PRIORI CoffeeBerry 100% Natural Perfecting Minerals Foundations, is er PRIORI CoffeeBerry Finishing Touch. Breng dit poeder aan over de minerale foundation, om deze te fixeren, zodat je er de gehele dag perfect en fris uitziet en voorkomt het glimmen van de huid. De fluweelzachte poedertextuur creëert een perfecte, natuurlijke en matte finish dankzij hoogwaardige mineralen die de lichtinval verspreiden, waardoor fijne lijntjes optisch direct minder zichtbaar worden en waardoor de poriestructuur verfijnt.

100% Milieubewust dankzij biologisch afbreekbaar plastic

De verpakkingen van de PRIORI CoffeeBerry Perfecting Concealer en Finishing Touch zijn weloverwogen ontwikkeld met veel respect voor het milieu, dankzij INGEO Natural Plastic. Dit is een biologisch afbreekbare plasticsoort op basis van plantaardige grondstoffen. Het bespaart maar liefst het gebruik van ruim 6800 liter brandstof en vermindert mede het broeikaseffect, gelijkwaardig met de uitstoot van schadelijke stoffen die een auto heeft bij het rijden van ruim 46.000 kilometer.

Verkoopprijzen

  • PRIORI CoffeeBerry Perfecting Concealer € 50,00
  • PRIORI CoffeeBerry Finishing Touch € 50,00

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief