Natuurlijke Aromatherapie Mood Mists

Geplaatst op: 05-09-2011

Natuurlijke Aromatherapie Mood Mists

De Natuurlijke Aromatherapie Mood Mists van Oscar & Babette zorgen voor een heerlijke geurbeleving en hebben tevens een positief effect op verschillende gemoedsstemmingen.

Frisse en zuivere omgevingslucht

Door de Oscar & Babette Aromatherapie Mood Mists aan te brengen op bijvoorbeeld handdoeken, gastendoekjes, servetten, hoofdkusen, op het filter van de stofzuiger of op lingerie blijven de natuurlijke 'Wellness'- geurcomposities extra langdurig op een plezierige wijze aanwezig. Door de ze in een ruimte hoog in de lucht te sprayen creëer je tevens een frisse en zuivere omgevingslucht, dankzij de 100% natuurlijke etherische oliën.

Zonder drijfgassen

De sprays van Oscar & Babette bevinden zich in recyclebare aluminium sprayflacons zonder drijfgassen. Deze hebben een basis van gezuiverd bronwater, natuurlijke kokosderivaten en bevatten qua geurcomposities uitsluitend 100% natuurlijke etherische oliën.

Keuze uit vijf verschillende geurcomposities

  • ‘Fresh Delight'

Refreshing & Vitalizing, op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van sprankelende bergamot, tintelfrisse grapefruit, zoete sinaasappel en een vleugje zuiverende rozemarijn.?

  • ‘Happy Harmony'

Uplifting & Harmonizing, op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van Braziliaanse zoete sinaasappel, amandel, opwekkende tropische Verbena (= een frisse citrusgeur) en zacht kruidige kaneel.

  • ‘Perfect Purity'

Purifying & Clearing, op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van petitgrain, lavendelbloesem, roosgeranium en een subtiel accent van kalmerend Braziliaans rozenhout.

  • ‘In the Mood'

Balancing & Sensual, op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van  zinnenprikkelende ylang ylang en patchouli, lavendel en een mysterieus accent van Arabische jasmijn.

  • ‘Time to Relax'

Relaxing & Calming, op basis van 100% natuurlijke etherische oliën van sereen geurende lavendelbloesem, Braziliaans rozenhout, amandel en een subtiel vleugje zuiverende rozemarijn.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Oscar & Babette  Natuurlijke Aromatherapie Mood Mists   € 19,95/ 150 ml

 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief