Natuurlijke aanpak van pigmentvlekken en huidverkleuringen

Geplaatst op: 13-05-2011

Natuurlijke aanpak van pigmentvlekken en huidverkleuringen

Door blootstelling aan UV- straling tijdens de zomermaanden kan het gezicht op diverse plaatsen pigmentvlekken, sproeten of andere ontsierende huidverkleuringen krijgen. PRIORI Skincare biedt hiervoor twee effectieve producten die huidverkleuringen zonder pardon aanpakken.

Huidverkleuringen en vlekkerige uitstraling

Teveel (onbeschermde) blootstelling aan de zon en haar straling stimuleert de melanineproductie van de huid intensief, hierdoor kunnen er op meerdere plaatsen huidverkleuringen ontstaan die de teint een vlekkerige uitstraling geven en de huid onnodig vele jaren ouder laten lijken. Om deze huidverkleuringen doeltreffend aan te pakken biedt PRIORI Skincare de keuze uit een natuurlijke aanpak op basis van koffiebes, ofwel door middel van de power antioxidant Idebenone!

Natuurlijke aanpak van pigmentvlekken met Brightening Facial Complex

Om pigmentvlekken en andere huidverkleuringen als gevolg van teveel UV- straling (of andere oorzaken) effectief aan te pakken, biedt PRIORI Skincare binnen haar "groene" CoffeeBerry lijn het Brightening Facial Complex. Deze geavanceerde formule wordt ook wel het "Transformation Complex" genoemd. De formule is met name ontwikkeld voor het effectief behandelen van ongelijke huidverkleuringen en (hyper)pigmentaties en het verbetert, corrigeert en hydrateert de door de zon beschadigde huid.

Krachtige huidoplichtende werking, effectieve anti-aging eigenschappen

Het toegevoegde, hoge percentage CoffeeBerry-extract in combinatie met Zoethout-extract en Gentiaanwortel- extract heeft een krachtige huidoplichtende werking en effectieve anti-aging eigenschappen. De formule is verder rijk aan verzorgende ingrediënten zoals avocado olie, argan olie, granaatappel extract, bosbes extract, de vitaminen A, E en C en beta caroteen.

Powerbehandeling tegen huidverkleuringen met Idebenone Even Tones

Ook PRIORI Idebenone Even Tones werd specifiek ontwikkeld om de huid egaler te maken en hyperpigmentatie doeltreffend te verminderen. Deze krachtige anti-aging behandeling corrigeert en beschermt de huid tevens tegen een vroegtijdige veroudering, veroorzaakt door "omgevingsstress". De formule bevat een ‘EPF' (‘Environmental Protection Factor') van 95 en is daarmee de hoogst verkrijgbare antioxidant bescherming van dit moment!

Superieure antioxidant- eigenschappen

De niet-vette en geurloze lotion bevat een hoog gehalte Idebenone in combinatie met Gentiaanwortel- extract voor een krachtige huidoplichtende werking bij pigmentvlekken en andere huidverkleuringen. Het vermindert tevens de aanwezigheid van fijne lijntjes, diepere rimpels en biedt superieure antioxidant- eigenschappen vanwege de hoogst mogelijke EPF!

Met Gentiaanwortel-extract

Het PRIORI CoffeeBerry Brightening Facial Complex en de PRIORI Idebenone Even Tones bevatten beiden Gentiaanwortel- extract als werkzame stof in de strijd tegen huidverkleuringen en hyperpigmentatie. Deze werkstof heeft bewezen superieure depigmentatie- eigenschappen te hebben in vergelijking tot het in Europa verboden ingrediënt Hydroquinone, maar dan op een veilige wijze!

 

Verkoopprijzen

  • PRIORI CoffeeBerry Brightening Facial Complex  € 76,00/30 ml
  • PRIORI Idebenone Even Tones  € 96,00/30 ml

 

 

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief