Natuurlijke aanpak tegen pigmentvlekken en huidverkleuringen

Geplaatst op: 29-08-2011

Natuurlijke aanpak tegen pigmentvlekken en huidverkleuringen

Door het blootstellen van de huid aan UV- straling tijdens de afgelopen zomermaanden kunnen er zich op het gezicht pigmentvlekken, sproeten of andere huidverkleuringen gevormd hebben.

Krachtige, 100% natuurlijke aanpak

Teveel (onbeschermde) blootstelling aan de zon en haar straling stimuleert de melanineproductie van de huid intensief. Hierdoor kunnen er op meerdere plaatsen huidverkleuringen ontstaan die de teint een vlekkerige uitstraling geven en de huid daardoor onnodig vele jaren ouder laten lijken dan zij daadwerkelijk is. PRIORI Skincare biedt hiervoor binnen haar ‘Natureceuticals' CoffeeBerry- lijn met het Brightening Facial Complex, een 100% natuurlijk product dat huidverkleuringen zonder pardon aanpakt en dat de teint opnieuw een zichtbaar egalere, meer heldere uitstraling geeft!

Opzienbarende egalisering van ongelijkmatige teint

Het CoffeeBerry -extract is afkomstig van de koffiebes en is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en antioxidanten, zorgt het CoffeeBerry® -extract voor een opzienbarende huidverbeterende werking. Dit wordt zichtbaar en voelbaar door een intensieve hydratatie, opheldering en versteviging van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een niet te missen egalisering van een ongelijkmatige teint.

Uitzonderlijk hoge ORAC- waarde!

Een methode om de antioxidant waarde van voeding of werkstoffen uit te drukken is de ORAC - waarde. Het CoffeeBerry- extract van Priori Skincare is de meest krachtige bron van natuurlijke antioxidanten van elke tot nu toe door de ORAC geteste vrucht, groente of theesoort. De ORAC- methode geeft bij het Priori CoffeeBerry- extract een minimale ORAC- waarde van maar liefst 15.000 per gram. Het is hiermee 3x krachtiger dan groene thee. Vanwege deze unieke samenstelling van krachtige polyfenol- antioxidanten zorgt het Priori® CoffeeBerry® -extract voor sublieme anti-aging resultaten en bevordert het de beschermende invloed tegen de vorming van huidkanker.

Spraakmakend huidoplichtend effect

Het toegevoegde, hoge percentage CoffeeBerry-extract in combinatie met Zoethout- extract heeft een krachtige huidoplichtende werking en effectieve anti-aging eigenschappen. De formule is verder rijk aan verzorgende ingrediënten zoals avocado olie, arganolie, granaatappel- extract, bosbes- extract, de vitaminen A, E en C en betacaroteen. De eveneens toegevoegde werkstof Gentiaanwortel- extract heeft tevens bewezen superieure depigmentatie- eigenschappen te hebben in vergelijking tot het in Europa verboden ingrediënt Hydroquinone, maar dan op een volledig veilige en natuurlijke wijze!

 

Verkoopprijs

  • PRIORI CoffeeBerry Brightening Facial Complex  € 76,00/30 ml

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief