Natuurlijk afslanken met het 3-stappenplan van Weleda!

Geplaatst op: 21-01-2013

Natuurlijk afslanken met het 3-stappenplan van Weleda!

Het nieuwe jaar is net begonnen, tijd om je lichaam een gezonde boost geven met het natuurlijke 3-stappenplan van Weleda op basis van berkenblaadjes. Het 3-stappenplan verfijnt, verstevigt, maakt je huid zichtbaar gladder, stimuleert de stofwisseling en zuivert van binnenuit.

Stap 1: Voorbereiden met Berken Douchepeeling

De Berken Douchepeeling verfijnt je huid met unieke, natuurlijke fijne wasparels uit natuurlijke carnauba- en bijenwas. De wassen zorgen voor een milde peeling, verwijderen dode huidcellen, zorgen voor een gladde huid en hebben intensief verzorgende eigenschappen. Het stimuleert de doorbloeding en ondersteunt het natuurlijk vernieuwingsproces van de huid. Het olie-extract van berkenblad zorgt voor de afvoer van afvalstoffen in de huid terwijl etherische oliën van onder meer pompelmoes, sinaasappel en cipres zorgen voor een frisse geur.

Stap 2: Verfijnen en verstevigen met Cellulitis Berken Olie

De Berken Cellulitis Olie is een 100% natuurlijke huidolie met zichtbaar en bewezen resultaat in stevigheid, gladheid en verlies dijomtrek. De olie vermindert cellulitis, verstevigt de huid en trekt goed in de huid. De samenstelling van jonge berkenblaadjes, rozemarijn en muizedoorn stimuleert de stofwisseling van de huid en daarmee de vetafbraak en versterkt het bindweefsel, waardoor de huid glad en soepel aanvoelt.

Stap 3: Zuiveren van binnenuit met Bio Berken Extract

Het Bio Berken Extract is een innerlijke ontslakkingskuur en vormt de derde stap in het natuurlijk afslankprogramma. Het heeft een bloedzuiverende en vochtafdrijvende werking en verbetert de bloedsomloop om cellulitis tegen te gaan. Het extract van berkenblad ondersteunt de nierfunctie bij de natuurlijke afvoer van vloeistoffen en verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam en geeft een frisse uitstraling. Het citroensap in het extract heeft bovendien een frisse citroensmaak.

 

Consumentenadviesprijzen

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief