Natural botox in a bottle

Geplaatst op: 19-05-2010

De PRIORI CoffeeBerry -lijn combineert de oerkracht van een 100% natuurlijk ingrediënt met de meest geavanceerde technologieën op het gebied van anti-aging. Deze unieke lijn is gebaseerd op het natuurlijke CoffeeBerry  extract, oftewel de meest krachtige anti-oxidant van Moeder Natuur.

Het PRIORI CoffeeBerry Tightening Serum wordt door de ontwikkelaars ervan ook wel ‘natural botox in a bottle' genoemd. Dit zeer krachtige serum zorgt namelijk op een geheel natuurlijke wijze, dus zonder pijnlijke injecties, dat de huid direct aanspant en opvallend stevig, glad en stralend voor de dag komt!

Natural botox in a bottleDe PRIORI CoffeeBerry lijn bestaat in totaal uit 7 effectieve producten. Het PRIORI CoffeeBerry Tightening Serum is een belangrijke basisverzorging binnen deze lijn, die met alle andere PRIORI CoffeeBerry producten gecombineerd kan worden voor spraakmakende huidverbeterende effecten op meerdere fronten!

‘Skin Yoga' voor de eco-bewuste consument met de ‘groene' PRIORI CoffeeBerry lijn

De PRIORI CoffeeBerry lijn staat symbolisch voor "yoga voor de huid". Het is een compacte en volledig natuurlijke huidverzorgingslijn met optimale, doeltreffende anti-aging eigenschappen. Slechts het metalen pinnetje, dat nodig is voor het pompsysteem, is verantwoordelijk voor het feit dat de lijn niet 100% natuurlijk is. Alle verpakkingen zijn recyclebaar en zelfs de inkt op de verpakkingen is natuurlijk, op basis van soja! Deze lijn sluit daardoor perfect aan op de levensstijl en kernfilosofie van de ‘groene', eco-bewuste consumenten. De producten zijn perfect geschikt voor een ieder die daadwerkelijk natuurlijke samenstellingen verwacht, maar die zeker geen compromissen willen sluiten als het gaat om effectieve anti-aging resultaten!

CoffeeBerry Extract, de ultrakrachtige antioxidant, zeer rijk aan polyfenolen

CoffeeBerry Extract is afkomstig van de koffiebes en is maar liefst 3x krachtiger dan groene thee! Door de hoogwaardige samenstelling van krachtige polyfenolen en anti-oxidanten, zorgt het CoffeeBerry extract voor een uitzonderlijke huidverbeterende werking. Dit wordt zichtbaar en voelbaar door een intensieve hydratatie, opheldering en versteviging van de huid, een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, alsmede een opzienbarende egalisering van een ongelijkmatige teint.

‘Botox in a bottle' met het PRIORI CoffeeBerry Tightening Serum!

Het PRIORI CoffeeBerry Tightening Serum is heeft een lichte en zijdeachtige textuur. Dit serum op basis van 0,5% CoffeeBerry extract zorgt voor een direct huidaanspannend en intensief verstevigend effect. De geavanceerde samenstelling zorgt voor een progressieve lifting van de huid en laat de teint intens stralen dankzij de huidoplichtende werking van het CoffeeBerry extract. De toevoeging van 3% Algen- extract en Pullan (= een unieke op algen gebaseerde polysaccharide) heeft een direct huidaanspannend en liftende effect. Het zorgt tevens voor een effect op de lange termijn, door de collageenvezels in de huid zeer krachtig te stimuleren en het bindweefsel te versterken. De formule bevat tevens 2% proteïne, hetgeen werkt als een intensieve huidconditioner alsmede versteviger voor het handhaven van de huidtextuur en hydratatie. De toegevoegde plantaardige Glycerine zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid.

Geavanceerde synergie van hoogwaardige natuurlijke bestanddelen

De formule van het PRIORI CoffeeBerry Tightening Serum bevat, naast het CoffeeBerry Extract, een geavanceerde synergie van uitsluitend hoogwaardige natuurlijke extracten. Aloë Vera- extract kalmeert en hydrateert de huid terwijl Kamille- extract de huid kalmeert en irritaties en ontstekingen remt. De toegevoegde Korenbloem en Gotu Kola- extracten regenereren de huid en behouden haar in een optimale conditie. Het extract van Witte Wilgenschors is een natuurlijke bron van salicylzuur, die de epidermis op een zachte maar effectieve wijze exfolieert. De kalmerende aromatherapie van Vanille Fruit- extract zorgt voor een zachte, subtiele en plezierige geurbeleving. Het resultaat van dit alles? Ee opvallend stevige, gladde, heldere, gave en jeugdige huid!

 

Meer informatie: www.prioriskincare.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief