Na BB cream nu ook CC cream van Sans Soucis

Geplaatst op: 20-01-2014

Na BB cream nu ook CC cream van Sans Soucis

De BB cream is een grote hit maar nu komen er steeds meer cosmeticamerken met een CC cream op de markt. Sans Soucis heeft onlangs ook een nieuwe CC cream geïntroduceerd.

Laten we eerst eens gaan uitleggen wat nou eigenlijk het verschil is tussen een BB cream en een CC cream!

Het verschil tussen een BB cream en CC cream

BB cream (Blemisch Balm) is een dagcrème met een tintje die je huid verzorgt, hydrateerd, beschermd, oneffenheden camoufleert, egaliseert en een lichte tot medium dekking heeft. Eigenlijk dus een foundation met dagcrème met verzorgende eigenschappen. Een CC cream (Color Correction) is hetzelfde als een BB cream maar corrigeert de toon van je huid zoals roodheid en een vale, grauwe huidstint. CC cream camoufleert iets beter, voorkomt huidveroudering en is dikker van structuur. Beide crèmes hebben SPF die bescherming geven tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

Met corrigerende pigmenten tegen roodheid, grauwe huid

Na de BB cream heeft Sans Soucis nu ook een CC cream. Deze nieuw CC cream met SPF 20 bevat speciale kleurpigmenten die zich individueel aanpassen aan de huidskleur zodat kleine problemen, zoals roodheid en onregelmatigheden, er uit zien alsof ze weggetoverd zijn. De lichte dekking zorgt de hele dag voor een stralende huid en geeft deze een natuurlijke uitstraling. De CC cream bevat o.a. abrikozenpitolie, hyaluronzuur en vitamine E en voorkomt vroegtijdige huidveroudering. De CC Cream van Sans Soucis bevat geen parabenen, siliconen, minerale oliën of dierlijke ingrediënten 

 

Consumentenadviesprijs

  • Sans Soucis CC Cream € 26,50/40ml

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief