Muziek als onderdeel van spirituele groei, welzijn, meer balans en een ontspannen levensstijl

Geplaatst op: 03-11-2010

Muziek als onderdeel van spirituele groei, welzijn, meer balans en een ontspannen levensstijl

Oreade Music biedt met muziek voor ontspanning, welzijn, lichaam en geest een welkome aanvulling op een gezonder leven.

De collectie biedt muzikale ondersteuning bij spirituele groei en vooral... welverdiende tijd voor jezelf!

Een nieuw jaar, een nieuwe start 

Net als voldoende lichaamsbeweging, gezonde voeding en genoeg nachtrust wordt spirituele groei door veel mensen als steeds belangrijker ervaren. Meditatie of ontspannen is populairder dan ooit tevoren. De juiste muziek kan daaraan actief bijdragen. Even een moment voor jezelf om diep adem te halen, tot rust te komen en naar binnen te keren na de dagelijkse stress en drukte!

Ontspanningsmuziek met de cd New Beginnings

De Oreade cd New Beginnings bevat een grote verscheidenheid aan ontspanningsmuziek van artiesten zoals Aeoliah, Erik Berglund, Brainscapes, Karunesh, Mike Rowland en David Sun. Met deze cd op de achtergrond staat ontspannen synoniem voor intens genieten!

Mediteren met Heart Chakra Meditations II, coming home

Voor degenen die spirituele groei als nieuw voornemen voor 2011 hebben, is de bestseller Heart Chakra Meditations II, coming home van Karunesh een aanrader! Deze Oreade cd bevat zeven rustgevende en inspirerende, instrumentale nummers voor het openen van je hart, hoofd èn ziel! Voor wie nog nooit heeft gemediteerd en dit op een eenvoudige manier wil leren, is in het cd-hoesje een handig boekje bijgevoegd.

Meditatieoefeningen

Dit boekje bevat 4 duidelijke illustraties van meditatieoefeningen die speciaal zijn samengesteld om te worden uitgevoerd op de muziek van deze cd. De laatste twee nummers van Heart Chakra Meditations II, coming home zijn speciaal gecomponeerd voor een volledige ontspanning.

Muziek voor geliefden en Valentijnsdag met Kamasutra, the Essential

De cd Kamasutra, the Essential is speciaal samengesteld om de kunst der liefde, geïnspireerd door de traditionele Indiase kamasutra, te versterken met behulp van authentieke Indiase muziekinstrumenten als de citer, tanpura en banjuri. Deze cd is een ideaal cadeau voor geliefden tijdens de koude wintermaanden of in februari voor Valentijnsdag!

Verkoopadviesprijzen Oreade cd's

  • New Beginnings € 6,99
  • Heart Chakra Meditations II, coming home € 18,99
  • Kamasutra, the Essential € 18,99

Meer informatie: www.oreade.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief