Multifunctionele verzachtende huidolie voor lichaam en gezicht

Geplaatst op: 06-09-2012

Multifunctionele verzachtende huidolie voor lichaam en gezicht

Heb je een droge, ruwe of beschadigde huid en ben je op zoek naar een verzachtende hydraterende olie die niet vet is en snel intrekt? Dan is de verzachtende huidolie van Palmer's een absolute aanrader!

Palmer's Verzachtende Huidolie is een multifunctioneel product en kan zowel voor het lichaam als voor het gezicht gebruikt worden.

Bij diverse huidproblemen

Palmer's Cocoa Butter Formula Verzachtende Huidolie is een lichtgewicht formule met een exclusieve mix van ingrediënten. Het helpt bij huidproblemen zoals littekens, striae, een droge of beschadigde huid en huidveroudering. De vitamine E in de huidolie is essentieel bij een ideale gezichtsverzorging, deze antioxidant vermindert de verschijning van lijntjes, rimpeltjes en littekens door de huidcellen te hydrateren.

Boordevol essentiële vetzuren

Cocoa Butter is een natuurlijke huidverzorgende plantenextract boordevol essentiële vetzuren. Het verzacht en beschermt de huid door vochtverlies tegen te gaan. De ruwe huid wordt weer soepel en de elasticiteit wordt bevorderd. Rozen- en rozenbottelextract geven een heerlijke licht frisse geur en zorgen voor een totaal andere beleving dan de cocaobotergeur waar Palmer's om bekend staat.

Zijdezachte huid

Het Cetesomate-E complex in de huidverzorgende olie van Palmer's zorgt voor een optimale opname van de opperhuid zodat de actieve ingrediënten uit de olie optimaal geabsorbeerd worden en is zuinig in gebruik. De niet-vette, niet-vlekkende olie is zuinig in gebruik, trekt supersnel in de huid en zit in een handige pompflacon. Na gebruik voelt de huid direct zijdezacht, soepel en verzorgd aan. Dankzij de subtiele rozenbottelgeur in de huidolie zorgt het voor een waar wellnesmoment!

 

Consumentenadviesprijs

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief