Multi inzetbare huidcrème Prep in de Telegraaf

Geplaatst op: 06-03-2013

Multi inzetbare huidcrème Prep in de Telegraaf

Afgelopen zaterdag 2 maart jl. stond Hans Troost, algemeen manager van Trophax, met een mooi artikel in de Telegraaf over Prep, een Multi bruikbare crème voor allerlei huid-probleempjes die sinds 1936 al bestaat.

Sinds 1 september 2012 is Trophax OTC B.V. de officiele distributeur van de Prep producten in de Benelux.

Voor het hele gezin

In de Telegraaf vertelde Hans over de geschiedenis van Prep, de bekende huidbeschermende crème die men kan gebruiken bij o.a. voor en na het het scheren, na het verbranden door de zon, brandwonden, doorliggen, acné, snij - en schaafwondjes, pijnlijke voeten, insectenbeten, geïrriteerde huid en allerlei soorten huidproblemen zoals een droge, ruwe, schrale huid. Kortom, Prep is geschikt voor het hele gezin!

Overweldigende reacties

Maar Hans vertelde in de Telegraaf niet alleen over Prep, ook gaf hij tien tubes weg. Het enige wat de lezers hoefde te doen was hem te vertellen waarom ze Prep al jaren gebruikten of waarom ze deze multifunctionele crème graag zouden willen proberen. En met veel succes want diezelfde dag kreeg Hans ontzettend veel SMS berichten, stond zijn telefoon roodgloeiend, bevatten zijn mailbox meer dan 450 mailtjes en waren het aantal bestelingen in de webshop die dag al meer dan 150 stuks! En niet alleen kreeg hij ontzettend veel reacties, ook Emile Bode, de journalist die het stuk schreef in de Telegraaf kreeg alleen zaterdag al meer dan 450 reacties. Absoluut een geslaagd artikel over Prep voor Trophax!

De Prep producten zijn o.a. verkrijgbaar bij sommige DA's, apotheken en via de webshop van Trophax OTC: www.direct-help.nl.


Consumentenadviesprijzen

  • Prep Huidcrème tube  € 8,50/125 gram
  • Prep Huidcrème pot  € 14,50/250 gram

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief