MOOISTE Parfumerie van Nederland 2012: Mooi van Komen uit Heerhugowaard

Geplaatst op: 20-11-2012

MOOISTE Parfumerie van Nederland 2012: Mooi van Komen uit Heerhugowaard

Afgelopen zaterdag 17 november werd tijdens het Galafeest de MOOISTE parfumeriewinkel van Nederland 2012 gekozen. De winnaar is Parfumerie Mooi van Komen uit Heerhugowaard!

Zij wonnen met het team een geheel verzorgd weekend in een Bilderberg hotel met behandelingen van het luxe cosmeticamerk Clarins en mogen zich een jaar lang 'Mooiste parfumerie van Nederland' noemen.

Een droom die in vervulling gaat

Eigenaar Kees Komen en zijn team zagen een droom in vervulling gaan: "Hier hebben we een heel jaar keihard voor gewerkt en er was zoveel concurrentie maar we hebben gewonnen !! Een fantastische beloning voor het hele team".

De verkiezing

Een jaar lang zijn alle Mooi parfumeriewinkels beoordeeld op klantvriendelijkheid, kwaliteit van het advies, resultaat en het uitdragen van de Mooi filosofie om klanten zich nog mooier te laten voelen. Er zijn zelfs mysterie shoppers ingezet. Tot en met de laatste week waren er meerdere kanshebbers aangezien alle Mooi winkels hun uiterste best hebben gedaan, daarmee waren de onderlinge verschillen minimaal.

Trots op de inzet

Peter van der Meer, directeur Mooi Parfumerie: "Allereerst willen we natuurlijk Mooi van Komen feliciteren met hun bijzondere prestatie. Maar we zijn ook trots op alle Mooi winkels als je ziet wat de inzet is geweest. We gaan het zeker in 2013 voortzetten. Daar wordt de Mooi Parfumerie formule alleen maar beter van".

Parfumerie Mooi van Komen bevindt zich op Middenwaard 33 in Heerhugowaard.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief