Mooie verzorgde handen en nagels met OPI Avoplex!

Geplaatst op: 25-09-2012

Mooie verzorgde handen en nagels met OPI Avoplex!

Tijdens de koude en gure maanden hebben onze handen, nagels en nagelriemen extra verzorging en aandacht nodig. De producten van de Avoplex lijn van OPI helpen je hierbij!

Met OPI's Advanced Avocado Lipid Complex

Elk product uit de Avoplex lijn bevat OPI's Advanced Avocado Lipid Complex, met diepwerkende antioxidanten, fosfolipiden, vitamines A, B1, B2, D en E, essentiële vetzuren en avocado-olie, die veel lijkt op de huideigen natuurlijke oliën. Dat is dus de perfecte verzorging voor je huid! Zo blijven je handen, nagels en nagelriemen hierdoor mooi, stevig en gezond.

Avoplex Liquid Soap

De eerste stap voor mooi verzorgde handen en nagels is het reinigen van je handen. OPI Liquid Soap zorgt voor een diepgaande reiniging en verzacht de handen. De zeep bevat OPI's Advanced Avocado Lipid Complex, vitamine E en aloë vera, waardoor de huid gevoed en gehydrateerd wordt. De zeep mag meerdere malen per dag gebruikt worden om de handen mee te wassen. Deze vloeibare reiniger is ook bijzonder geschikt als soak voor een spa manicurebehandeling bij je thuis.

Avoplex Revitalizing Hand & Body Scrub

Deze scrub verwijdert dode huidcellen met fijne natuurlijke suikerkristallen en zorgt voor een diepgaande voeding van de huid door toevoeging van avocado-olie en botanische extracten. Daarnaast bevat deze scrub een krachtige mix van OPI's Advanced Avocado Lipid Complex, voedende jojoba en druivenpitolie, dit verbetert de elasticiteit van de huid met als resultaat een zijdezachte, jonger uitziende huid. Breng de scrub aan op een droge huid en masseer deze enkele minuten goed in. Spoel de huid vervolgens af met water. OPI adviseert om twee à drie keer per week te scrubben. Hierdoor kunnen andere producten beter door de huid worden opgenomen. Deze scrub is ook te gebruiken voor het lichaam!

Avoplex Cuticle Oil to Go

De nagelriemoliepen van OPI bevat een verzorgende gel met o.a vitamine E, avocado-olie en druivenpitolie. De krachtige combinatie van deze ingrediënten zorgt voor soepele, gezonde nagelriemen. Door de handige tube met penseeltje is dit product snel en zonder knoeien aan te brengen en ideaal om mee te nemen in je tas of broekzak. Breng de gel meerdere malen per dag aan op de nagelriem, vervolgens inmasseren, zodat de olie optimaal door de huid kan worden opgenomen.

Avoplex High-Intensity Hand & Nail Cream

Heb je last van droge handen? Dan is de intensief voedende crème van OPI echt iets voor jou. De crème voedt de handen en nagels, herstelt de elasticiteit en is verpakt in een handige tube. Door deze crème meerdere malen per dag aan te brengen op de rug van de hand en gelijkmatig te verdelen krijg je een soepelere huid, zachtere en jonger uitziende handen én flexibelere nagels.


Consumentendviesprijzen

  • Avoplex Liquid Soap  € 11,95/240 ml
  • Avoplex Revitalizing Hand & Body Scrub  € 14,95/120 ml
  • Avoplex Cuticle Oil to Go   € 10,95/7.5 ml
  • Avoplex High-Intensity Hand & Nail Cream  € 12,95/50 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief