Mooie gebruinde teint met ultraluxe formules van Australian Gold: Sterling en Gilded

Geplaatst op: 28-08-2012

Mooie gebruinde teint met ultraluxe formules van Australian Gold: Sterling en Gilded

Omdat Australian Gold 25 jaar bestaat bezegelen ze dit jubileum met twee ultraluxe producten binnen de ‘Luxury Line'. Twee nieuwe formules waar 20 en 50 krachtige bronzers zijn toegevoegd voor een mooie gebruinde teint.

Voor Australian Gold Sterling en Gilded zijn de thema's zilver en goud gevangen in zowel de formules en productfilosofieën, als de look van hun feestelijke verpakkingen!

Australian Gold Sterling met 20 krachtige bronzers

Met de nieuwe Australian Gold Sterling creëer je in slechts korte tijd een mooie en subliem gebruinde teint. Deze ultraluxe lotion is ontwikkeld op basis van de Twenty20 Technology, een unieke mix van 20 krachtige bronzers, waaronder wortelextract, zwarte walnoot, tyrosine, melanine en Yerba de Tago- extract. Het toegevoegde, exclusieve platina-extract bevordert een gezonde, natuurlijke glans op de huid en heeft tevens huidbeschermende eigenschappen.

Voedt, hydrateert en verzorgt 

Australian Gold Sterling bevat werkstoffen zoals aloë vera, jojoba olie, squalane, bijenwas en vitamine E die de huid optimaal voeden, hydrateren en verzorgen. Dankzij de Satin Touch Technology voelt de textuur van deze lotion letterlijk satijnzacht aan op de huid. De Dual TanFresh-formule voorkomt het bekende ‘oxidatiegeurtje'van de huid onder de zonnebank en laat je er fris en verzorgd onder vandaan komen. Deze bruiningslotion heeft een opwindende ‘Champagne Dreams' geurbeleving en past dus perfect bij echte V.I.P.'s!

Australian Gold Gilded met 50 bronzers

Voor het ‘neusje van de zalm' onder de ultraluxe zonnebank bruiningslotions creëerde Australian Gold vanwege haar 25-jarige jubileum de gouden topformule van Gilded. Deze bevat de exclusieve Fifty50 Technology, een uitgebalanceerde mix van maar liefst 50 zeer intense bronzers, waaronder zwarte walnoot, melanine, tyrosine, Yera de Tago-extract en wortelextract, maar nu gecombineerd met erythrulose (een zelfbruinende werkstof voor een natuurlijk ogende, diep bruine teint die de huid niet uitdroogt).

Bevordert celstofwisseling en collageenproductie

Australian Gold Gilded bevat verzorgende werkstoffen zoals aloë vera, vitamine E, carnaubawas, squalane en bijenwas die de vorming van fijne lijntjes en rimpels tegengaat en de huid comfortabel, zijdezacht en soepel laten aanvoelen. Het toegevoegde colloïdaal goudextract bevordert de celstofwisseling en collageenproductie in de huid voor een stevige huidtextuur. Ook deze formule bevat de Satin Touch-Technology en Dual TanFresh-formule. Deze zonder meer glamourvolle bruiningslotion heeft een luxueuze ‘Lavish Luxury' geurbeleving!

Tip! Australian Gold Gilded is ook erg mooi als zelfbruinende formule voor een gouden teint tijdens de komende feestdagen!

 

Verkoopprijzen

  • Australian Gold Sterling  € 94,50/flacon 250ml
  • Australian Gold Sterling  € 16,25/tube 28,5 ml
  • Australian Gold Gilded    € 112,50/flacon 250 ml
  • Australian Gold Gilded    € 19,95/tube 28,5 ml

Meer informatie: www.australiangoldtanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief