Mooie bruine teint met Paula's Choice Almost the Real Thing Self Tanning Gel

Geplaatst op: 23-02-2011

Mooie bruine teint met Paula's Choice Almost the Real Thing Self Tanning Gel

Met het voorjaar in het vooruitzicht verlangen we naar een mooie bruine teint...

Met sublieme resultaten

Zodra de mode luchtiger wordt, wil je immers liever niet met een witte winterhuid voor de dag komen. Paula's Choice, de huidverzorgingslijn van Paula Begoun, biedt hiervoor met Almost the Real Thing Self-Tanning Gel, een zelfbruinende formule met sublieme resultaten die snel intrekt!

Natuurlijke en streeploos bruine teint!

Subliem bruin worden zonder zon of zonnebank? Met vrijwel hetzelfde fraai gebronsde resultaat als de echte zon, maar dan zonder haar schadelijke schaduwzijden? Dat kan met Paula's Choice Almost the Real Thing Self-Tanning Gel! De formule bevat DHA (Dihydroxyacetone) als zelfbruinende werkstof. Deze zelfbruinende gel geeft de huid binnen enkele uren een natuurlijke en streeploos bruine teint, die dagenlang aanhoudt. De lichtgewicht geltextuur heeft een natuurlijke karameltint, zodat je perfect kunt zien waar je deze aanbrengt voor een mooi en gelijkmatig resultaat!

Wist je dat...

  • Een zelfbruiner kan zich ophopen in huidplooitjes en bij een droge of ruwe huid. Gebruik daarom op die plekken een kleinere hoeveelheid zelfbruinende gel of dep de overtollige gel zachtjes met een tissue weg.
  • Zelfbruinende producten beschermen je niet tegen huidbeschadiging als gevolg van zonnestraling, dus vergeet niet om ook altijd een product met een zonnefactor aan te brengen.

 

Verkoopprijs

  • Paula's Choice Almost the Real Thing Self Tanning Gel  € 14,95/148 ml

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief