Mooi zomers bruin worden én blijven

Geplaatst op: 28-04-2011

Mooi zomers bruin worden én blijven

Voor wie nog vóór het komende strandseizoen zomers mooi bruin wil worden zijn de geavanceerde formules van DESIGNER SKIN Paramour en Black! echt onweerstaanbare ‘tanning toppers'!

'Paramour'; supersnel en gebronsd effect zonder parabenen

In je nieuwe zomermode of bikini wil je er natuurlijk op je allerbest uitzien met een mooie sensueel gebronsde teint. Alleen al vanwege de onweerstaanbare en elegante geurbeleving wil je DESIGNER SKIN Paramour gewoonweg hebben! Deze exclusieve parabeenvrije zonnebanklotion bevat 9-voudige bronzers (oftewel intensief bruiningsstimulerende werkstoffen) waaronder caroteenolie, tyrosine, walnootextract en Henna- extract. De formule zorgt voor een ultiem gebruind resultaat in slechts zeer korte tijd onder de zonnebank.

Bescherming tegen voortijdige veroudering

De samenstelling bevat het exclusieve ‘Faith Complex' dat ervoor zorgt dat de bronzers zeer diep in de huid kunnen doordringen voor een ‘sunkissed effect' dat extra lang aanhoudt. De intensief verzorgende werkstoffen waaronder aloë vera, olijfolie, squalane en de antioxidanten co-enzym Q10, vitamine A en E zorgen ervoor dat de huid wordt beschermd tegen een voortijdige veroudering en dat zij glad en zacht voor de dag komt! Dankzij het toegevoegde ‘Rejuvenox' houdt het de huid jeugdig en soepel, en de subtiele ‘Blackberry Spice'- geurbeleving laat de huid onweerstaanbaar en sensueel ruiken!

20-voudige bronzers met 'BLACK'!

DESIGNER SKIN ‘Black'staat garant voor een "premium dark tanning effect" dankzij de toevoeging van megabronzers! Deze uniseks formule, die met bij mannen zeer geliefd is, bevat maar liefst 20-voudige bronzers (oftewel intensief bruiningsstimulerende werkstoffen) waaronder tyrosine, zwarte walnoot extract, caroteenextract en de zelfbruinende werkstoffen DHA en erythrulose. Het effect van deze bronzers wordt extra versterkt door het toegevoegde ‘Mega Melamax Complex' (een natuurlijke melaninestimulerend wersktofcomplex) in combinatie met ‘Opti-Glow Accelerators' welke zorgen voor een sublieme glans en optische diepte qua bruining.

Met frisse citrusgeur

Deze zonnebanklotion met een frisse citrusgeur bevat tevens een geavanceerde ‘Fade Defying'- formule en de ‘SunStay Technologie' op basis van werkstoffen die ervoor zorgen dat de eenmaal verkregen bruine teint langdurig aanhoudt. De huid wordt intensief verzorgd dankzij ingrediënten zoals omega-6 vetzuren, soja aminozuren, açaï-bessenextract, Alpenkruiden en de antioxidanten Co-enzym Q10, vitamine A en E.

Dé contourverstevigende after sun & bodylotion: 'Undercover Angel'!

Wie eenmaal mooi bruin is, wil deze bruine teint graag zo lang mogelijk vasthouden. Na het zonnebanken maar vooral ook na een dagje strand en zonnebaden buiten heeft de huid behoefte aan vochtverzorging, voeding en herstel. DESIGNER SKIN Undercover Angel is een royale en handige pompflacon met daarin een luxe after sun moisturizer en rijke bodylotion voor dagelijks gebruik op basis van hennepzaad. De formule bevat tevens nog meer natuurlijke (planten)extracten zoals saffloerolie, aloë vera, jojoba olie, avocado olie, witte berk- extract, Japanse groene thee, soja proteïnen en olijfolie.

Met antioxidanten co-enzym Q10 en vitamine E

De antioxidanten co-enzym Q10 en vitamine E in de luxe after sun moisturizer en rijke bodylotion gaan een voortijdige huidveroudering tegen. Een verstevigend complex zorgt voor een opvallend elastische en stevige huid en gestroomlijnde contouren bij dagelijks gebruik. De ‘Clean Fresh'- geurbeleving maakt deze lotion tot een heerlijk verfrissende afsluiting van iedere lichaamsverzorgingsritueel en na het zonnen!

 

Verkoopprijzen

  • DESIGNER SKIN ‘Paramour'  € 59,00/flacon 400ml en € 8,95/sachet 15 ml
  • DESIGNER SKIN ‘Black!'    € 89,00/flacon 400ml en € 10,95/sachet 15 ml
  • DESIGNER SKIN ‘Undercover Angel'  € 18,50/pompflacon 600 ml

 

 

 

Meer informatie: www.designerskintanningclub.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief