Mooi Parfumerie opent haar 51e winkel

Geplaatst op: 23-04-2013

Mooi Parfumerie opent haar 51e winkel

Vorig jaar vierde Mooi Parfumerie haar vijfjarige jubileum met de opening van de 50e winkel. En ze groeien door want afgelopen vrijdag 19 april werd in Sluis de 51e winkel van Mooi Parfumerie geopend!

Mooi Parfumerie in Beautyplaza te Sluis

Beautyplaza op de Groote Markt 14 in Sluis vormt het decor waarin ondernemer Luc van Landschoot een Mooi parfumerie gestart is. Deze ondernemer is zeer ervaren en geen onbekende in het lokale marktgebied. De grensgemeente Sluis heeft vooral te maken met grote aantal toeristen dat dit Zeeuwse plaatsje gedurende het hele jaar bezoekt. De mix tussen lokale bevolking, en met name dagtoerisme uit België en andere vakantiegangers is zeer divers te noemen.

Kennismaken met het concept

Peter van der Meer, Algemeen Directeur Mooi Parfumerie: "Het Mooi concept wordt ook over onze landsgrenzen met veel interesse gevolgd. De opening in Sluis is daarom een interessante, omdat nu ook het Belgische publiek kennis kan maken met het Mooi concept."

Mooi Parfumerie

Begin 2007 openden de eerste vijf vestigingen van het franchise parfumerieconcept Mooi. Inmiddels is Mooi uitgegroeid tot een moderne franchiseketen in de parfumeriebranche die inspeelt op de trend dat luxe toegankelijk moet zijn voor iedereen: immers, iedereen is Mooi. Op dit moment zijn er 51 winkels, waaronder twee eigen winkels op de NS stations Amsterdam en Leiden

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief