Mooi bruin zonder zon, zonder zelfbruingeurtjes

Geplaatst op: 08-02-2012

Mooi bruin zonder zon, zonder zelfbruingeurtjes

Wil je straks alvast met een mooi gebruinde huid verschijnen? Australian Gold en Designer Skin bieden drie splinternieuwe formules voor een mooie bruine teint zonder zon, zonder de typische geur van een zelfbruiner!

Australian Gold Instant Bronze Self Tanning Lotion

Onverwachts een feestje of moet je morgen naar een bruiloft, dan wil je niet met spierwitte benen in je nieuwe lentemode verschijnen! De nieuwe Australian Gold Instant Bronze Self Tanning Lotion geeft binnen 2 tot 4 uur een natuurlijk ogende, streeploze bruine teint die langdurig aanhoudt. De formule bevat Kamille- extract en Vitamine E vanwege hun verzorgende en verzachtende eigenschappen. De geavanceerde Elimiscent Technology gaat de typische geur die je huid krijgt na het gebruik van een zelfbruinend product op een effectieve wijze tegen. De selftanner heeft een aangenaam frisse champagnegeur.

Australian Gold Bronze Minerals Legs

Mooie, sexy gebruinde onderdanen creëer je in een handomdraai zonder zon, dankzij deze nieuwe zelfbruinende formule speciaal voor de benen! Australian Gold Bronze Minerals Legs bevat het exclusieve Mahakanni- extract, een vervanger voor de zelfbruinende werkstof DHA (Dihydroxyaceton) die zonder zon voor een mooi gebruinde kleur zorgt, echter zonder de typische geur van een zelfbruiner. De formule bevat tevens een verzorgende mix van natuurlijke mineralen, alsmede Mica-extract en "golden shimmer" die voor een sublieme, natuurlijke gebronsde goudglans zorgt met een zijdeachtige finish! De selftanner heeft een frisse appelgeur.

Designer Skin One Night Stand

Deze "shimmering bronze instant gel" is geen selftanner maar geeft je huid wel direct een mooie gebruinde teint. Ideaal voor als de eerste "rokjesdag" sneller dan verwacht aanbreekt of wanneer je een feestje hebt! De formule is DHA- vrij en bevat lichtreflecterende pigmenten (shimmers) voor een zijdeachtige glans op de huid. Je kunt dit bronzing- product met water en zeep eenvoudig weer van je huid wassen. De formule zorgt niet alleen voor een instant mooi gebruinde huid, maar hult je tevens in een sensueel geurwaasje dankzij het zogeheten „Tenderness- Parfum"!


Verkoopprijzen

  • Australian Gold Instant Bronze Self Tanning Lotion  € 17,95/tube 130 ml
  • Australian Gold Bronze Minerals Legs   € 39,95/tube 150 ml
  • Designer Skin One Night Stand  € 29,95/tube 130 ml

 


Meer informatie? Kijk op de website www.australiangoldtanningclub.nl en www.designerskintanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief