Moederdag verwenproducten bij Boots

Geplaatst op: 11-05-2012

Moederdag verwenproducten bij Boots

Zondag 13 mei is het Moederdag, de dag dat alle moeders net dat beetje extra aandacht verdienen. Hoe ga jij jouw moeder dit jaar in het zonnetje zetten? Boots geeft je graag wat tips waarmee je je moeder kunt verrassen.

Voor een heerlijk voorproefje kun je samen met je moeder langskomen bij een van de Boots apotheken voor een verwenmoment. Iedereen krijgt tevens een gratis handen- en voeten scrub!

Moederdagtip: Champneys Foot Scrub t.w.v. € 6,95

Speciaal voor Moederdag geeft Boots wat extra aandacht aan de mama's onder ons. Bij aankoop van een Champneys product naar keuze, krijg je deze heerlijk verzorgende voeten scrub van Champneys cadeau. De luxueuze lijn beautyproducten van Champneys biedt rust en ontspanning voor een meer evenwichtige levensstijl. Geniet jij er ook zo van om je moeder te zien stralen? Verras haar dan met één van de producten van deze lijn om dit te realiseren en je moeder een gezond en goed gevoel te geven.

Maak kans op een Champneys verwenreis!

Ook maakt iedereen die zich aanmeldt voor de Boots nieuwsbrief kans om zichzelf af te zonderen van de drukke bewoonde wereld en te genieten van een geheel verzorgde Champneys verwenreis. In dit exclusieve, luxueuze Spa Resort in Engeland word je samen met je partner, vriend of vriendin in oktober 2012 verwend met de heerlijkste behandelingen en massages. Een plek om je terug te trekken en te genieten van ontspannende beauty verzorging.

Heerlijk ontspannen in een Spa Resort

Meld je aan voor de Boots nieuwsbrief vóór 28 mei om kans te maken op deze ontspannende verwenreis! De verwenreis is geheel verzorgd en omvat o.a. de vlucht, transfers, hotelovernachtingen inclusief ontbijt, lunches & diners. Tijdens het verblijf op het Spa resort mag je gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten en kun jij je heerlijk laten verwennen met een gezichtsbehandeling en massage.


Over Boots

Met meer dan 160 jaar ervaring loopt Boots voorop als het gaat om innoverende gezondheidsproducten en gezondheidsinnovatie. Boots combineert farmaceutische zorg met advies over health & beauty. Dit is een vernieuwend apotheekconcept in Nederland. Boots apotheek maakt deel uit van Alliance Boots; een farmaceutische groep waar meer dan 115.500 mensen werkzaam zijn. Boots gaat het concept in Nederland uitbreiden.

Alle producten kunnen ook online besteld worden. Voor verkoopinformatie, adressen van Boots apotheken en het bestellen van producten check www.nl.boots.com.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief