Mobiele GPS-tracker exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat

Geplaatst op: 29-06-2015

Mobiele GPS-tracker exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat

De Spotter is een gebruiksvriendelijke, lichtgewicht GPS-tracker die je overal mee naar toe kunt nemen. Je gaat altijd met een veilig gevoel op stap want de Spotter traceert namelijk de exacte locatie van alles wat je lief is.

De Spotter is geschikt voor Europa en is vanaf dinsdag 30 juni exclusief verkrijgbaar in de winkels van Kruidvat en via www.kruidvat.nl.

Online locatie bekijken

Met de Spotter kun je je kinderen bijvoorbeeld op het strand, dierentuin of op vakantie altijd gemakkelijk terugvinden door hen de GPS-tracker mee te geven maar ook heel makkelijk je scooter, auto, camper of andere waardevolle spullen traceren. De locaties zijn online te bekijken. Als je onderweg bent, biedt de gratis app voor smartphone en tablet uitkomst. Het online account is zeer gebruiksvriendelijk. De mobiele GPS-tracker verstuurt bij ‘beweging’ automatisch elke 60 seconden een locatie en bij ‘stilstand’ elke 30 minuten. Alle locaties zijn gedurende 24 uur terug te zien.

SOS-alarm/melding

In geval van nood kan ook het SOS-alarm op de Spotter worden ingeschakeld, door vijf seconden op de SOS-knop te drukken. Dit maakt de Spotter ook zeer geschikt voor ouderen die bijvoorbeeld hulpbehoevend zijn. De aan de Spotter gekoppelde gebruiker ontvangt direct een SOS-melding, inclusief de locatie van de GPS-tracker. Deze kan vervolgens via de app naar de Spotter bellen en meteen contact opnemen met de drager. Alarmmeldingen worden als push-bericht getoond op de smartphone. Deze zijn direct zichtbaar op het scherm van de telefoon, ook al staat de Spotter-app niet open.

Europese dekking

De Spotter heeft Europese dekking, voldoet aan de hoogste normen op het gebied van databeveiliging en heeft de hoogste GPS-klasse. De app is gratis te downloaden en geschikt voor iOS en Android. De Spotter werkt via het GSM-netwerk op prepaid-basis, dus geen contracten of verplichtingen. Vanaf 30 juni is de Spotter exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 69,95, inclusief een gratis prepaid-tegoed van één maand. Daarna kan het prepaid tegoed voor € 4,99 per maand worden opgewaardeerd. Bij afname van een jaar betalen klanten € 3,99 per maand.

Kijk voor meer informatie op www.kruidvat.nl/spotter.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief