Milieuvriendelijke Jute Boodschappen- en Strandtas van Oscar & Babette

Geplaatst op: 24-05-2012

Milieuvriendelijke Jute Boodschappen- en Strandtas van Oscar & Babette

In veel supermarkten en winkels krijg je plastic tasjes om je aankopen in mee naar huis te nemen. Deze tasjes belanden achteraf vaak in de prullenbak en komen daarmee in het milieu.

Met de Oscar & Babette Jute ‘Eco-Chic Shopping & Beach Bag' kun je jouw boodschappen, vakantie-handbagage, zonnebrandlotion, leesboek, gsm of andere ‘musthaves' voor een dagje strand vanaf nu op een milieuvriendelijke wijze meenemen!

Plastic, een grote bedreiging voor ons milieu en de zee...

Zwerfvuil in de oceanen en zeeën bestaat maar liefst voor 80% uit plastic. Dit is een grote bedreiging voor de dieren in zee, veel schildpadden zien plastic tassen aan voor kwallen en eten ze op. Ook vogels en vissen krijgen deeltjes binnen of raken in het plastic (dodelijk) verstrikt. Plastic ruimt zichzelf ook niet op. Voordat polyetheen (= plastic) biologisch afgebroken is zijn we zo'n 1000 jaar verde

‘Eco-Chic Shopping & Beach Bag': milieuvriendelijke Jute

De O&B Jute ‘Eco-Chic Shopping & Beach Bag' (34 x 45 x 15 cm) is gemaakt van de 100% natuurlijke, plantaardige vezel jute (eco-jute) en heeft 100% ongebleekte katoenen koorden. Deze zorgen voor extra stevigheid, zodat ook zwaardere producten veilig kunnen worden meegenomen.

De Oscar & Babette Jute ‘Eco-Chic Shopping & Beach Bag' is:

  • ecologisch
  • biologisch afbreekbaar
  • extreem sterk
  • herbruikbaar en daardoor zeer milieuvriendelijk

 

Consumentenadviesprijs

  • Oscar & Babette Jute ‘Eco- Chic Shopping & Beach Bag' € 6,95

 

De producten van Oscar & Babette worden op de Nederlandse markt gebracht door Oscar & Babette VOF uit Brakel.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief