Milde Face Care lijn Zarqa uitgebreid met 3 producten

Geplaatst op: 28-08-2014

Milde Face Care lijn Zarqa uitgebreid met 3 producten

Een gevoelige huid is kwetsbaar en kan niet veel verdragen. Daarom is het belangrijk dat je je huid verzorgt en behandelt met milde producten die elkaar ondersteunen en aanvullen voor een gezonde en rustige huid.

Zarqa heeft binnen haar milde Face Care lijn, speciaal voor de gevoelige huid, drie nieuwe producten geïntroduceerd.

Milde reiniging met Ultra Soft Face Peeling

De Ultra Soft Face Peeling van Zarqa is een milde en effectieve enzymatische peeling op basis van Papaya-extract, Sheabutter en Hyaluronzuur. Het werkzame enzym verwijdert dode huidcellen zonder schurende korreltjes die vaak irriterend werken. Na gebruik voelt je huid zacht en glad aan, zijn poriën fijner en ziet ze er egaler en stralender uit.

Kalmerend en voedend met Calming Face Mask

De Calming Face Mask is een voedend masker op basis van Kaolin, Sheabutter en Boswellia Serrata. Het Boswellia Serrata extract heeft een kalmerende werking en brengt de huid tot rust. Na gebruik voelt je huid lekker ontspannen, zacht en glad aan.

Intensieve hydratatie met Skin Calming Serum

De Zarqa Skin Calming Serum is een rijk verzorgend serum op basis van Rijstkiemolie, Olijfolie Extract, Provitamine B5, Urea en Betaïne die de huid intensief hydrateren. De kalmerende werking van Bisbolol in combinatie met extracten van Zouthoutwortel en Algen brengt de huid tot rust.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Zarqa Ultra Soft Face Peeling  € 12,95/50 ml
  • Zarqa Calming Face Mask  € 12,95/50 ml
  • Zarqa Skin Calming Serum  € 16,95/50 ml

 

De producten van Zarqa zijn zonder parfum en conserveringsmiddelen.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief