Metallic Glam make-up lijn van Babor: mysterieus, verleidelijk en glamoureus

Geplaatst op: 12-09-2012

Metallic Glam make-up lijn van Babor: mysterieus, verleidelijk en glamoureus

Voor de nieuwe winter make-up lijn ontwikkelde internationaal make-up directeur Babor Peter Schmidinger twee schitterende looks: Metallic Blue Night en de Femme Fatale look.

Metallic Blue Night hult je ogen in een ijzige, nachtblauwe tint, de Femme Fatale look maakt je lippen extreem verleidelijk.

Metallic Blue Night

De Metallic Eye Shadow Collection wordt vergezeld door vier prachtige nuances: nachtblauw, metallic beige, taupe en antraciet. Met deze tinten worden krachtige, blauwe smokey eyes gecreëerd. Hightech pigmenten zorgen voor metaalachtige effecten. De Super Style Mascara 03 blue maak je oogmake-up compleet. Dankzij de soepele was en flexibele polymeren vormt de mascara zich perfect om de wimpers en zorgen ze voor een extreem verlengend effect en vitamine A en E zorgen voor regeneratie en bescherming van de wimpers. De subtiele rosé glanzende lippenstift Ultra Performance Lip Colour 30 Ice Rose maken de glamoureuze smokey eyes helemaal af.

Femme Fatale look

Bij de Femme Fatale look worden de ogen subtiel opgemaakt. De wimperrand wordt aangezet met metallic antraciet eye shadow, de Super Style Mascara 01 black zorgt voor een zwoele oogopslag. Op de lippen: Ultra Shine Lip Gloss 14 dramatic red, een stift die de lippen hult in pure, rode verleiding. Peter Schmidinger: "Wie de lippen zo duidelijk op de voorgrond plaatst, moet goed letten op de contouren en van tevoren de liplijnen tekenen met de Maxi Definition Lip Liner 06 classic red".

Basis & finishing touch

Peter Schmidinger geeft make-up tips voor de basis en de finishing touch van beide looks: "De basis is altijd een regelmatige teint. Dat lukt het beste met de veelzijdige Perfect Finish Foundation die verkrijgbaar is in 5 tinten. De ultieme finishing touch van de looks zijn de nagels. De Ultra Performance Nail Colour in de kleur 23 dramatic red past perfect bij de fonkelend rode lippen van de Femme Fatale. De tint 24 elegant mud maakt de dramatische blauwe oogmake-up van de look Metallic Blue Night helemaal af." De nagellak bevat geen tolueen en formaldehyde waardoor ze bijzonder zacht is voor de nagels.


Consumentenadviesprijzen

  • Metallic Eye Shadow Collection  € 28,50
  • Super Style Mascara 03 blue, 01 black  € 21,50
  • Ultra Performance Lip Colour 30 Ice Rose  € 21,50
  • Ultra Shine Lip Gloss 14 dramatic red  € 19,50
  • Maxi Definition Lip Liner 06 classic red  € 12,00
  • Perfect Finish Foundation  € 28,50
  • Ultra Performance Nail Colour 23 dramatic red, 24 elegant mud € 9,50

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief