Met Pool+ slank, mooi en vitaal de zomermaanden door!

Geplaatst op: 11-05-2010

De zomer is in aantocht! Met de vakantie in het vooruitzicht neemt de wens van een slank figuur, een gezond cholesterolgehalte (vanwege een ander eetpatroon in het buitenland...) en soepel kunnen genieten van sportieve bezigheden, bij veel mensen sterk toe. Pool+, de kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke lijn met voedingssupplementen, biedt een aantal effectieve producten die hierbij actief kunnen ondersteunen!

Met Pool+ Slank Actief Power verschijn je zelfverzekerd en gestroomlijnd in je nieuwe bikini, luchtige zomermode of zwembroek. Pool+ Omega3 Visolie zorgt voor een mooie huid van binnen uit en helpt een gezond cholesterolgehalte te behouden tijdens het genieten van de zomerse BBQ's, Spaanse tapas, paëlla of andere heerlijke gerechten tijdens de vakantie in binnen- of buitenland. Voor wie kiest voor een sportieve zomervakantie, biedt Pool+ Gluco-Totaal de ideale ondersteuning om met soepele gewrichten te kunnen genieten van tennis, zeilen, golf of andere actieve bezigheden!

Pool+, toonaangevende topkwaliteit voedingssupplementen voor een gezonde levensstijl

Pool+ is er voor iedereen die bewust kiest voor een gezond leven. De lijn met voedingssupplementen werd ontwikkeld op basis van wetenschappelijk en klinisch onderzoek. Alle producten bevatten natuurlijke formules op basis van kruiden, vitaminen, mineralen en spoorelementen. Deze zijn in nauwe samenwerking met de meest toonaangevende producent van natuurlijke voedingssupplementen in de VS samengesteld.

Met Pool plus gezond, slank, mooi en vitaal de zomermaanden door

‘Pool+ punten'

  • Alle Pool+ producten worden samengesteld volgens de nieuwste inzichten uit de orthomoleculaire geneeskunde en hebben een synergetische, uitgebalanceerde formule.
  • De Pool+ producten worden geproduceerd met behulp van een zogeheten "Cold Process"-techniek, voor een maximale bio- beschikbaarheid en opname door het lichaam van kruiden, vitaminen en mineralen.
  • De voedingssupplementen van Pool+ voldoen aan de standaarden van de USP (United States Pharmacopeial Convention), de GMP (Good Manufacturing Practice), en de gezondheidscommissies van Canada en de Europese Unie. Dit is onder meer een waarborg dat de ingrediënten vrij zijn van verontreinigingen en aanwezig zijn in de op het etiket aangegeven hoeveelheden.
  • Het laboratorium dat de Pool+ producten ontwikkelt en fabriceert is ISO 9001- en ISO 17025- gecertificeerd. Het voldoet daarmee niet alleen aan de hoogste kwaliteitsstandaard ter wereld, maar hanteert bovendien vijf strenge controleprogramma's in alle stappen in het ontwikkel- en fabricageproces, waardoor een absolute topkwaliteit wordt gewaarborgd.
  • Alle Pool+ producten zijn vrij van allergenen zoals gist, zetmeel, tarwegluten, melkproducenten, maïs, zout, suiker, kunstmatige kleurstoffen, soja, conserveringsmiddelen en smaakstoffen (tenzij anders vermeld).

Moeiteloos slank in je nieuwe bikini of zwembroek met Pool+ Slank Actief Power

Snel nog een paar kilo's of centimeters kwijt om straks zelfverzekerd in je nieuwe bikini of zwembroek over het zonovergoten strand te flaneren? Pool+ Slank Actief Power is speciaal ontwikkeld om een duurzame gewichtsafname te realiseren op basis van een actieve, vijfvoudige werking. De toevoeging van L-carnitine L-tartraat (1.) remt de omzetting van suikers in vetten en (2.) stimuleert de plaatselijke vetverbranding. Cellulose (3.) activeert de werking van de darmen. Het toegevoegde chroompicolinaat (4.) reguleert de suiker- en vetstofwisseling en (5.) remt tevens een overmatige eetlust. Deze uitgekiende combinatie van ingrediënten zorgt op een natuurlijke wijze voor een slank en gestroomlijnd lichaam, zonder hongergevoel.

Lekker eten op vakantie met een gezond cholesterolgehalte dankzij Pool+ Omega3 Visolie

Tijdens de vakantie is ons eetpatroon vaak anders (lees: vetter) dan normaal. Tapas, paëlla, kebab, BBQ of andere gerechten horen nu eenmaal bij het genieten van de vrije tijd in binnen- of buitenland. Pool+ Omega3 Visolie is speciaal ontwikkeld om het cholesterolgehalte in het bloed te verlagen. De formule bevat hiervoor een combinatie van hooggeconcentreerde visolie met EPA (= eicosapentaeenzuur) en omega-3 vetzuren, van niet-gekweekte vissen, DHA (= docosahexaeenzuur), vitamine E en het extract van Berberis aristata. Berberis aristata is een natuurlijke, plantaardige werkstof die bekend staat om de zeer krachtige vet- en cholesterolverlagende eigenschappen. Het zorgt voor maar liefst 29% vermindering van het slechte cholesterol in het bloed! Tevens heeft dit ingrediënt een zeer positief effect op het gezond functioneren van het hart en de bloedsomloop. Met Pool+ Omega3 Visolie kun je dus zonder zorgen om je cholesterol genieten van uitheemse lekkernijen!

TIP! ‘Beautyfood' van Pool+

Mooie huid van binnen uit met omega-3 vetzuren!

Omega vetzuren en dan met name omega-3 zijn tevens erg belangrijk voor het behoud van een gezonde én mooie huid. Deze zorgen voor een goede smering van de (droge zomer)huid én een krachtige anti-aging werking van binnen uit. Door een dagelijkse inname van Pool+ Omega3 Visolie help je om de huid mooi, gezond en veerkrachtig te verkrijgen en te behouden.

Soepele vrije tijdsbesteding met Pool+ Gluco-Totaal

Tijdens de vakantie is er weer volop tijd voor actieve bezigheden zoals sport, wandelen en tuinieren. Veel mensen hebben echter last van pijnlijke gewrichten, waardoor deze activiteiten een stuk minder soepel verlopen. Er zijn verschillende werkstoffen die in de behandeling van stramme spieren en gewrichten worden gebruikt, zoals glucosamine en chondroïtine enerzijds en MSM (methylsulfonylmethaan) anderzijds. Pool+ heeft bij het product Gluco-Totaal al deze werkzame stoffen samengevoegd in één slimme formule! Chondroïtine (uit haaienkraakbeen) heeft een pijnstillend effect en vermindert de stijfheid van pijnlijke gewrichten. Het wordt gecombineerd met de werking van glucosamine, dat het vernauwen van de gewrichten tegengaat en daardoor voor een langdurige en aanhoudende pijnstilling zorgt. MSM is een vorm van zwavel die van nature in het lichaam voorkomt, maar die naarmate men ouder wordt qua hoeveelheid afneemt. MSM is in staat de doorgifte van pijnprikkels via het zenuwstelsel te blokkeren en werkt daardoor tevens als een natuurlijke pijnstiller. Deze werkstof geeft direct verlichting bij chronische pijnklachten en remt ontstekingen en ontstekingsprocessen. Aan Pool+ Gluco-Totaal is tevens vitamine C toegevoegd om het lichaam te beschermen tegen vrije radicalen en om de cellen en weefsels gezond te houden. Met Pool+ Gluco-Totaal kun je soepel en zonder pijnklachten genieten van een actieve zomervakantie

 

Pool Plus zijn gezondheidsproducten. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer informatie: www.trophax.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief