Met Paula's Choice Sun Care veilig en verantwoord in de zon

Geplaatst op: 11-03-2011

Met Paula's Choice Sun Care veilig en verantwoord in de zon

Zon op je huid voelt weldadig aan qua warmte en stemt je direct vrolijk!

Een hoge SPF is onmisbaar

Een hoogwaardig zonneproduct met een voldoende hoge SPF is, elke dag, onmisbaar wanneer je de huid gezond, optimaal beschermd en vooral langdurig jeugdig wilt houden. De lijn van Paula's Choice biedt een ruime keuze uit diverse geavanceerde SUN CARE- producten voor een dagelijkse ‘face- en bodyguard' tegen schadelijke UV-straling!

Dagelijks gebruik met SPF

UV- straling is overal en altijd aanwezig, ook al zie je deze niet direct met het blote oog. Deze straling zorgt voor een vroegtijdige huidveroudering en kan de huid veel schade toebrengen wanneer zij niet is beschermd. Paula Begoun pleit daarom niet voor niets voor een dagelijks gebruik van een product met een SPF.

Paula's Choice SUN CARE

Alle zonneproducten van Paula's Choice beschermen de huid tegen UVA- als UVB- stralen en zijn 100% vrij van parfum en kleurstoffen. De toevoeging van een rijke mix van anti-oxidanten zorgt voor optimale verzorging én bescherming tegen voortijdige huidveroudering.

De Paula's Choice SUN CARE- lijn biedt een keuze uit de volgende producten:

Essential Non-Greasy Sunscreen SPF 15

Geschikt voor de normale tot vette/gecombineerde huid, op basis van een avobenzone zonnefilter met SPF 15, dat minder snel onzuiverheden veroorzaakt dan andere zonnefilters.

Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45

Geschikt voor de normale tot vette/gecombineerde huid, op basis van een avobenzone zonnefilter met SPF 45, dat minder snel onzuiverheden veroorzaakt dan andere zonnefilters. Speciaal ontwikkeld om een breedspectrum bescherming tegen de zon te bieden. Uitermate waterproof (beschermt 80 minuten lang in het water voordat je het opnieuw moet aanbrengen).

Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray

Geschikt voor alle huidtypen op basis van SPF 30 breedspectrum zonnefilter. Lichtgewicht textuur, trekt snel in en is niet vet. Ideaal voor zowel het gezicht als lichaam. Handig en hygiënisch aan te brengen met een verstuiver.

Pure Mineral Sunscreen SPF 15

Deze zonnebrand is uitermate geschikt voor de normale tot zeer droge of gevoelige huid. De innovatieve formule met anti-oxidanten bevat minerale titaniumdioxide en zinkoxide (SPF15). Als je de crème zorgvuldig verspreidt over je huid, verkrijg je een mooie, zachte en matte finish en vermijd je een wit waasje. De zijdezachte crème voelt niet dik zwaar of trekkerig aan. De zonnebrand is tegelijk een goede dagcrème en geeft je een zachte gladde huid.

Extra Care Moisturizing Sunscreen SPF 30+ With Antioxidants

Voor de normale tot droge huid is er deze extra verzorgende en hydraterende crème met een breedspectrum SPF 30+ op basis van titaniumdioxide en zinkoxide. Waterproof en intensief vochtregulerend, zonder zwaar aan te voelen op de huid.

 

Verkoopprijzen

  • Essential Non-Greasy Sunscreen SPF 15 €16,95/148 ml
  • Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45 €18,15/148 ml
  • Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray €19,25/118 ml
  • Pure Mineral Sunscreen SPF 15 €18,15/177 ml
  • Extra Care Moisturizing Sunscreen SPF 30+ With Antioxidants €18,15/148 ml

 

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief