Met Footner verdwijnen eelt en hielkloven als sneeuw voor de zon!

Geplaatst op: 04-05-2011

Met Footner verdwijnen eelt en hielkloven als sneeuw voor de zon!

Nu de lente is aangebroken en de zon uitbundig schijnt, staan de etalages vol met leuke gekleurde modieuze slippertjes en sandaaltjes!

Hardnekkige voetproblemen

Volgens een onderzoek van TNS-NIPO heeft 80% van alle Nederlanders last heeft van eeltvorming en pijnlijke hielkloven. Deze hardnekkige voetproblemen kunnen voortaan als sneeuw voor de zon verdwijnen maar niet dankzij dure salonbehandelingen, maar gewoon thuis! Zo kun je je zomerschoenen en slippertjes gewoon aan zonder hardnekkige voetproblemen!

Twee nieuwe innovaties!

Met de lancering van Exfoliating Socks (exfoliërende sokken die dode huidcellen afbreken) wist Footner vorig jaar een doorbraak teweeg te brengen op het gebied van voetverzorging. Ook dit jaar komt Vemedia met twee innovaties. Footner breidt het assortiment uit met uiterst effectieve producten: Footner Foot Foam en Daily Repair Hielkloven Crème, twee nieuwe producten die zorgen dat je voeten zeker gezien mogen worden!

Footner Foot Foam

Footner Foot Foam is speciaal ontwikkeld om voeten te beschermen tegen snel terugkerende eeltvorming. Het unieke schuim bevat ingrediënten die er samen voor zorgen dat eelt moeilijker op de huid kan ontstaan. Insmeren met het product voorziet de voeten namelijk van een onzichtbaar beschermend ‘filmpje' dat de vorming van eelt aanzienlijk vertraagt. Het schuim verzorgt en hydrateert bovendien met babyzachte voeten als resultaat. Dit maakt Footner Foot Foam tot een perfecte aanvulling op de Footner Exfoliating Socks die eelt verwijderen.

Footner Daily Repair Hielkloven Crème

Footner Daily Repair Hielkloven Crème is speciaal ontwikkeld als antwoord op producten die pijnlijke hielkloven camoufleren, maar de oorzaak (een extreem droge huid) niet verhelpen. De formule van Daily Repair Hielkloven Crème bevat een hoge dosering wei proteïne, dit eiwit zorgt ervoor dat de huid op een natuurlijke manier wordt gestimuleerd om zichzelf te herstellen. Om de vochtbalans in de huid op peil te houden, bevat de crème melkzuur en kokosnoot olie die de huid intens hydrateren en heerlijk zacht houden!

Over Footner

Binnen de wereld van voetverzorging is Footner in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevend en vooral innovatief merk. Vorig jaar genereerde het merk landelijke bekendheid met de lancering van Exfoliating Socks ofwel exfoliërende sokken die gezonde huid te voorschijn haalt en waar je zachte, gladde voeten van krijgt die heerlijk babyzacht aanvoelen. Dit product werd beloond met de Drogisterij Award voor de beste introductie van 2010!

 

Consumentenadviesprijs

 

De producten van Footner zijn gezondheidsproducten. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Footner producten zijn niet geschikt voor diabetici.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief