Met Designer Skin een natuurlijk gebruinde huid zónder zon!

Geplaatst op: 09-12-2013

Met Designer Skin een natuurlijk gebruinde huid zónder zon!

Een mooie en egale bruine teint zonder de zon waar je extra lang van kunt genieten? Designer Skin ontwikkelde de Faux Natural Sunless Collection, een vijfstappenplan waarmee je je huid een prachtige, egale en natuurlijke bruine teint geeft met een langdurig resultaat!

De vijf producten hebben een heerlijke exotische kokosbloesemgeur en zijn ontwikkeld op basis van de meest nieuwe technologieën op het gebied van selftanners.

Designer Skin Faux Natural Sunless Exfoliating Sulfate Free Body Wash

Stap 1: met deze sulfaatvrije bodywash reinig je je huid voorafgaand aan, alsmede na het zelfbruinen op een milde maar effectieve wijze. Het toegevoegde ingrediënt triclosan is een krachtige bacteriedodende en schimmelwerende werkstof. Deze frisse douchegel bevat tevens hydraterende glycerine, abrikozenolie en rijk verzorgende ingrediënten zoals haver- en wortelextracten. De Opti-Glow technologie geeft de huid een mooie stralende finish.

Designer Skin Faux Natural Sunless Exfoliating Body Polish

Voor een mooi en egaal zelfbruinend effect is het belangrijk om de huid vooraf zorgvuldig te scrubben. Met deze bodyscrub verwijder je dode huidcellen op een tintelfrisse wijze en bereid je de huid perfect voor op het zelfbruinen, door haar glad en zacht te maken. De formule bevat kleine jojobabolletjes in combinatie met vulkanische scrubdeeltjes voor een effectieve exfoliatie van de lichaamshuid en bevat verzorgende ingrediënten zoals mineralen, haver- en wortelextracten.

Designer Skin Faux Natural Sunless Color Perfecting Primer

Deze ‘primer' werd speciaal ontwikkeld om de huid vóór het aanbrengen van de zelfbruiner optimaal te hydrateren en voeden wat zorgt voor een betere én egalere opname van de Flawless 360O Sunless Mist uit de volgende stap. De Advanced Color Maximizing technologie op basis van Solar Peptiden zorgt dat de huid dieper en sneller bruint zodra de zelfbruinende mist wordt aangebracht. De rijke formule bevat daarnaast intensief verzorgende werkstoffen zoals sheabutter, avocado olie, haver- en wortelextracten.

Designer Skin Faux Natural Sunless Flawless 360O Sunless Mist

De volgende stap is het aanbrengen van de zelfbruinende mist. Met de Faux Natural Sunless Flawless 360O Sunless Mist wordt dit vanaf nu heel eenvoudig, dankzij de handige sprayflacon die in alle denkbare standen (360O) perfect sprayt! De DS ProBronze Extend Sunless technologie combineert de zelfbruinende werkstoffen DHA en Erythrulose die zorgen voor een snelle en diepe bruine teint, met een natuurlijk resultaat dat ca twee weken aanhoudt.

Designer Skin Faux Natural Sunless Daily Sunless Extender

De laatste stap: de Designer Skin Faux Natural Sunless Daily Sunless Extender houd je je bruine teint nog langer vast. Deze rijke, volle bodycrème bevat o.a. glycerine, DHA, abrikozenpitolie, haver- en wortelextracten. Het toegevoegde Botanical O2 Complex op basis van ginsengwortel, jiaogulan en lipiden voedt en hydrateert de huid intensief en bevordert de zuurstofcirculatie. In combinatie met de Opti-Glow technologie zorgt dit voor een opvallend stralende huid die haar bruine teint extra lang vasthoudt.

 

Verkoopprijzen

  • Designer Skin Faux Natural Sunless Exfoliating Sulfate Free Body Wash € 29,95/237 ml
  • Designer Skin Faux Natural Sunless Exfoliating Body Polish € 32,50/237 ml
  • Designer Skin Faux Natural Sunless Color Perfecting Primer € 37,50/237 ml
  • Designer Skin Faux Natural Sunless Flawless 360O Sunless Mist € 49,95/237 ml
  • Designer Skin Faux Natural Sunless Daily Sunless Extender € 37,50/ 237 ml

Meer informatie: www.australiangoldshop.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief