Met Decubal is je huid klaar voor de zomer!

Geplaatst op: 02-05-2012

Met Decubal is je huid klaar voor de zomer!

Tijdens de zomermaanden kan de huid flink uitdrogen en droog aanvoelen door externe invloeden. Door de huid goed te verzorgen en regelmatig te scrubben kun je de komende zomermaanden egaal bruinen zónder een droge huid.

Zonder parabenen en parfum

Alle Decubal- producten zijn speciaal ontwikkeld voor een droge tot zeer droge en gevoelige huid en zijn volledig vrij van parabenen en parfum. De zeer complete lijn bevat doeltreffende formules op basis van natuurlijke oliën en een hoog gehalte aan huideigen lipiden. Deze bijzondere combinatie laat de droge huid weer snel comfortabel, zacht, glad en soepel aanvoelen en verhoogt haar natuurlijke weerbaarheid tegen externe invloeden.

Decubal Body Scrub

Een lichaamshuid die van tevoren op een milde wijze zorgvuldig is ontdaan van dode huidcellen, bruint veel mooier en egaler. Het regelmatig scrubben van de lichaamshuid zorgt ook voor een gladde en zachte huid op bijvoorbeeld billen, buik, armen en benen. Decubal Body Scrub is ontwikkeld op basis van zout, voedende oliën en sheabutter. De verzorgende oliën zijn op een unieke wijze geïntegreerd in het scrubzout en pas bij aanraking met water komen deze vrij. Daardoor hoeft het zout vooraf niet te worden gemengd met de oliën, zoals bij veel andere zoutscrubs vaak wel het geval is. Deze milde Body Scrub heeft een crèmige textuur en bevat 17% lipiden. De effectieve formule verwijdert droge, schilferige en dode huidcellen en laat de huid perfect schoon, zacht en glad aanvoelen. Tijdens het scrubben wordt de huid intensief gehydrateerd dankzij de toegevoegde druivenpit- en jojoba oliën, die een zacht en beschermend laagje op de huid achterlaten.

Decubal Peeling

Met Decubal Peeling voor het gezicht wordt de gezichtshuid goed voorbereid op een mooie zomer! De zachte formule laat de huid zichtbaar stralend voor de dag komen dankzij een combinatie van milde fruitzuren (AHA's), Salicylzuur (BHA), ultrafijne scrubkorreltjes en verzorgende jojobaparels. Dit zorgt ervoor, dat de dode huidcellen aan het huidoppervlak worden verwijderd en dat de huid tevens in de diepte wordt geëxfolieerd. Na afloop voelt de huid zijdezacht, glad en perfect schoon aan. De toegevoegde allantoïne heeft verzachtende, kalmerende eigenschappen en deze werkstof stimuleert tevens de celvernieuwing in de huid. Dankzij de hydraterende werking van glycerine wordt uitdroging van de huid voorkomen. Na het gebruik is een product met een voldoende hoge SPF onmisbaar (zoals Decubal Dagcrème SPF 15) om de huid goed te beschermen tegen UV- straling.

Decubal Oogcrème

Fel zonlicht en UV- straling kunnen ervoor zorgen dat je extra gaat knipperen met je ogen. Dit kan de toch al tere huid rondom de ogen sterk uitdrogen en vroegtijdig van droogte- of mimieklijntjes voorzien. Met Decubal Oogcrème help je dit actief voorkomen. Deze vochtherstellende verzorging in een hygiënische dispenser voor de dunne en gevoelige huid rondom de ogen bevat 22% huideigen lipiden. De milde en effectieve samenstelling vermindert fijne lijntjes, rimpeltjes en donkere kringen rondom de ogen en zorgt voor een frisse en uitgeruste blik. Het vochtgehalte van de tere huid rondom de ogen wordt intensief hersteld, dankzij de toegevoegde glycerine en hyaluronzuur. De toegevoegde Ceramiden zorgen voor een snel herstel van de natuurlijke huidbarrière.

Decubal Kalmerende Gel

Decubal Kalmerende Gel is een direct verkoelende, verzachtende en kalmerende gelformule op basis van glycerine voor een intensieve hydratatie. De toegevoegde panthenol ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Decubal Kalmerende Gel staat ook voor pure hydratatie in een tube en is een ware weldaad voor de huid van zowel het gezicht als lichaam die teveel zon heeft gehad. De gel kan tevens perfect worden ingezet als after shave gel, bij de behandeling van kleine sneetjes in de huid, bij jeuk (o.a. bij eczeem en psoriasis) of als extra hydratatie voor zeer droge en gevoelige huiddelen.


Verkoopprijzen

  • Decubal Body Scrub  € 12,50/pot 345 g.
  • Decubal Peeling  € 14,99/tube 75 ml
  • Decubal Oogcrème  € 14,99/dispenser 15 ml
  • Decubal Kalmerende Gel  € 7,99/100ml

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief